A to JazZ Festival – готови ли сте?

Международният A to JazZ Festival е една от емблемите на музикална София. Южният парк е ежегодният домакин на това събитие, където в продължение на три дни се представя най-доброто от световната джаз музика под открито небе. 

Почитателите на джаз музиката имат възможност да се срещнат с познати за тях групии имена, както и да се насладят на първите летни вечери в една незабравима обстановка. 

За най-малките, почетно място в програмата заема A to JazZ KIDS, където всички деца ще имат възможност да се запознаят с историята на джаза и да станат част от това изкуство чрез музикални игри, уъркшоп и ироци по танци и джаз музика. 

Тази година сцената е отредена за имена като: NATIONAL ACADEMY OF MUSIC BIG BAND, MASTRETTA, ROMANENO, DIRTY LOOPS, FUNKXPRESS, ANGEL KOVACHEV & THE AN’FAITHFUL BAND, JAZZANITZA, ROBERT GLASPER EXPERIMENT, UVIRA/BRUNO/ HAFIZI TRIO, DOROTHY TAKEV, LUKAS ORAVEC QUARTET, CHRISTIAN MCBRIDE’S NEW JAWN.

Пълната програма може да откриете на: http://www.atojazz.bg/program/main-stage/

A to JazZ Festival и Южен парк Ви очакват от 7 юли 2017 г. 

Източник: http://www.atojazz.bg/

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet, за да редуцира възможностите за спам . Научете как се съхраняват и се оперира с данните нужни за коментар .

© 2017-2018 Sublime Media Room, Всички права запазени.

Inline
Inline