Превърнете терасата си в градски оазис през летния сезон

Малки, средни или големи тераси всички са подходящи за отдих вечер след работа или за да се насладите на сутрешното си кафе. Вашата тераса лесно може да се превърне в невероятно местенце, където да прекарвате свободното си време. Тук ще Ви предложим няколко различни варианти как да декорирате, освежите и разкрасите балкона си независимо от квадратурата му.

В днешно време не всеки разполага с голяма тераса в дома си, най-често срещани в новите блокове са малките тераси. Независимо от големината им украсявайте и декорирайте, за да създадете уютно местенце, на което да прекарвате летните вечери. Съветите ни към хората разполагащи с оскъдно пространство са да изберете малка масичка, към която да добавите две столчета, а ако нямата място за маса, можете да поставите само два стола.

За декорация се насочете към цветни, летни елементи като декоративни възглавнички и килимчета, погрижете се и за светлината използвайки свещи или фенери. Създайте си уют добавяйки висящи саксии с цветя или вариантите за сандъчета, които се закачат на парапета.

За щастливците, които разполагат с повече пространство има много различни възможности за градински мебели, кресла, столове и пейки. Ако имате достатъчно място освен кът за сядане можете да добавите и един, два шезлонга, където да събирате слънчеви лъчи през уикенда и при всеки удобен случай. Още по-вълнуващо е ако решите да добавите и градинска люлка ако Ви е по вкуса, но какво по-хубаво и романтично от това на такова място да споделите миг на спокойствие и почивка с любимия човек.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

© 2017-2018 Sublime Media Room, Всички права запазени.

Inline
Inline