Стилът БОХО – да внесем уют и очарование у дома

Какво е БОХО стилът? 

Ярки. Пъстри. Дръзки. Топли. Смели. Красиви. Цветни. Позитивни. Активни. Всичко, което обединява приключенския дух с удобството, настроението и уюта у дома. Тук всичко е позволено, колкото по-дръзко, толкова по-добре. Бъдете краетивни и си създайте истинско райско кътче с много елементи от света.

При БОХО стил в декора на дома няма един водещ цвят. Тук палитрата е пъстра, наситена и има способността да създава едновременно усещане за хармония, но и за силен прилив на позитивна енергия. Племенни мотиви и флорален принт са сред най-честите съчетания при бохемския декор. Комбинацията между съвременен шик и бохемски стил е една особено добра комбинация, с която да се развие конкретна и индивидуална тема в интериора на дома. Това съчетание е много по-лесно за постигане в сравнение с класическия бохемски стил, а и е много по-забавна, защото внася модерен привкус и намигване за ретро. Лесно можете да се включите в модерната интериорна вълна, без да предприемате драстични преустройства. Достатъчно е да добавите в хола и в дневната някоя и друга пъстра черга, няколко плюшени възглавнички и декорация, която обединява различните текстури. Няма да сгрешите, ако включите в интериора и марокански акцент, като порцеланова ваза, везана покривка, колоритни пердета, големи метални фенери или огромна тава. Ярките цветове и разнообразните шарки са запазена марка на бохемския стил. Трябва само да внимавате да не прекалите.  

Няма коментари

Оставете коментар

Еmail адресът ви няма да бъде публикуван с коментара.

Този сайт използва Akismet, за да редуцира възможностите за спам . Научете как се съхраняват и се оперира с данните нужни за коментар .

© 2017-2018 Sublime Media Room, Всички права запазени.

Inline
Inline