Дни на кариерата

Можеш ли да разбереш това:

public class MyBrightFuture

{

// when and where

public static void main(String[] args)

{

System.out.print(“Join us on 12 October at Interpred WTC Sofia”);

System.out.print(System.lineSeparator());

setFuture();

}

// 

public static void setFuture()

{

System.out.print(“Climb to your success!!”);

}

}

Или това:

<?php echo “Climb to your success Join us on 12 October at Interpred WTC Sofia”; ?>

А това?

<strong> Climb to your success Join us on 12 October at Interpred WTC Sofia </strong>

Ако си от хората, които могат да прочетат горните текстове, значи си попаднал на правилното място! Aко пък не ти говорят нищо, може би твоята супер сила са езиците? Ние вярваме, че всеки има такава и за това вече 15 години помагаме на младите супер герои да променят света. Събитието, на което лесно и безпроблемно можеш да се срещнеш с „големите играчи“, да се запознаеш и разбереш повече за кариерните възможности за развитие в IT, Телекомуникационния и BPO сектор в България!

Това е темата на тазгодишното издание на Дни на кариерата 2017: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг – София! 82 ще са компаниите, които ще вземат участие в събитието. На 12 октомври ще може да се срещнеш с Paysafe Bulgaria, Региоком България / regiocom Bulgarien, SynchHR, eMerchantPay, Endava, JobTiger, JobTiger Recruitment, TeleTech Europe, Interoute Bulgaria, Soitron Bulgaria, Comstream и още много други.

Провери какви възможности могат да  ТИ се предложат от най-добрите компании в бранша! Ако сте любопитни да разберете още, се запиши се и за real дискусии, където ще се обсъждат ИТ магии и дигитални заклинания, с които може да промениш своето бъдеще! 

С кои работодатели ще имаш шанс да се срещнеш на 12 октомври? Разбери повече тук: http://it.careerdays.bg/bg/participants

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услугиJobTiger, с подкрепата на TeleTech Europe и iCard Careers. Организационен партньор на събитието е INTERPRED WTC Sofia.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

© 2017-2018 Sublime Media Room, Всички права запазени.

Inline
Inline