Nordics Coco-mint Toothpaste – вдъхновяваме промяната

Когато Sublime Media Room стартира, един от първите ни гости бе Атанас Арсов – създателят на Nordics, който сподели пред нас, че основното послание на бранда е да бъдем герои и да вдъхновяваме промяната.

Вдъхновени от своята мисия да създават качествени продукти за вашата, нашата, тази на малки и големи усмивка, Nordics успешно позиционираха на пазара своята Coco-mint Toothpaste – новопопълнението, което всички потребители на марката (и не само) очакваха.

Това е първата паста за зъби в България с аромат на кокос, който придава сладникав вкус и усещане за екзотичност, като същевременно ментовата нотка допринася за свежест и чувство на чистота в устата.

Самата паста е бяла, с прекрасни пленителни качества и хомогенност. Пастата за зъби е с хомеопатична насоченост за цялостна грижа и анти-кариес ефект.

Nordics Coco-mint Toothpaste е паста за зъби със свеж кокосово-ментов аромат, подходяща за хора, стремящи се към здравословен, природосъобразен начин на живот. Предназначена за ежедневна употреба.

Пастата е БЕЗ : ФЛУОР, ПАРАБЕНИ,КОНСЕРВАНТИ, ЗАХАР и НАТРИЕВ ЛАУРИЛСУЛФАТ.

Сертифицирана по стандартите ISO 14001 ; ISO 9001 ; BRC ; GMP

– Здравейте Nordics! Съвсем скоро пуснахте на пазара своята първа паста за зъби. Има ли възрастова група или определени потребители, за които не е препоръчително да я ползват?

–  Не, напротив. Продуктът ни е внимателно разработен, именно с цел да няма ограничение при ползването ѝ от различни потребители. Пастата ни е продукт, който не съдържа вредни за устната хигиена съставки. Може да се ползва, както от деца, така и от възрастни. Съвсем спокойно я препоръчваме и на потребители, сблъскващи се с раздразнения и чувствителност в устната си кухина. Истински доволни сме от крайният резултат и вярваме, че потребителите на пастата ще останат също толкова доволни.

– Биоразградими четки за цялото семейство, безвреден избелващ продукт, аксесоари за четките, паста за зъби. С какво още ще ни изненадате в близко бъдеще?

– Винаги се стремим да изненадваме потребителите си и това, към което сме насочили усилията си в момента е още една иновативна и уникална сама по себе си паста за зъби.

Новият ни проект, стартира съвсем наскоро и разбира се, все още има въпроси, които предстои да изясним и към момента подробностите около новия ни продукт ще останат в тайна. Stay tuned, heroes!

– Името на марката Ви се наложи като емблема за качество и асоциация за красива и здрава усмивка. Какво е нужно, за да я постигнем?

– Желание и регулярна грижа най-вече!Редовните посещения при зъболекар са изключително важни. Постоянството рано или късно носи след себе си само положителни резултати и сме сигурни, че е така и с очарователната усмивка. За да я постигнем трябва внимателно да подбираме продуктите за дентална грижа и регулярно да ги прилагаме.

Nordics Coco-mint Toothpaste, както и други продукти на марката може да намерите в магазините в България или онлайн на www.nordics.bg

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

© 2017-2018 Sublime Media Room, Всички права запазени.

Inline
Inline