Цвети Радойчева за призванието да бъде майка, любовта, здравословния начин на живот и предстоящия сингъл

В последния понеделник от месец март в Медийната ни стая е Цвети Радойчева. Тя е от жените, които успешно съчетават ролите съпруга и майка с кариерата. Знае, че усилията винаги се възнаграждават и в един момент ще достигне своя връх… Защото и принадлежи. Определя се като кариерист, но в здравословни граници и е повече от категорична, че любовта е не само чувство, изживяване – любовта е моторът, движеща сила… “Любовта е в основата на всичко!”

Здравей Цвети! Радвам се, че днес ще срещнем нашите читатели с още една вдъхновяваща жена в твое лице! Пееш, продуцираш се, обичаш модата, здравословното хранене… Преди всичко това си майка и красива жена. Изпускам ли нещо?

– Мисля, че не изпускаш нищо! Да, обичам много професията си на певица, сама продуцирам проектите си и съм доволна и щастлива от това, тъй като всичко държа в свои ръце и разполагам сама с времето и потенциала си като артист.

Модата е другата ми голяма страст, която е пряко свързана с артистичната ми натура, както в ежедневието, така и при излизането ми на сцена!

От 4 години съм и привърженик на здравословното хранене, чрез което поддържам идеални килограми,фигура и здрав организъм. (усмихва се)

– В месец март, който решихме да посветим на жените, ти припозна Sublime Media Room като своето място… И като говорим за жени – какво, според теб, прави жената Жена – успешната кариера, семейството, любовта, това да бъде майка?

– Жената е жена, когато е обичана и ценена! Аз имам щастието да се чувствам така, както в личен, така и в професионален план!

Любовта е в основата на всичко… Имам прекрасно семейство, в което цари именно тя – Любовта. Преди година и седем месеца станах майка на прекрасна принцеса, което ме направи още по-обичаща и обичана жена и често се радвам на писмата и любовта на моите почитатели! (усмихва се) Всичко около мен е любов!

– Със сигурност предстои интересен разговор и затова не смятам да губя и секунда от времето ни… Защо и как избра да се продуцираш сама? Не е ли много по-лесно ако някой друг „носи“ тази отговорност?

– Именно аз искам да нося тази отговорност, затова и го правя сама! Имала съм предложения от почти всички музикални компании в България както за поп, така и за поп-фолк музика, но договорите им са много обвързващи и поробващи, а аз съм артист и искам да бъда свободна и да имам право на избор!

– Кариерист ли си?

– Да, но не болен кариерист! Следвам пътя и целите си спокойно и уверено и зная, че рано или късно ще имам своя връх, защото той ми принадлежи!

Много често кариерното развитие отнема от силите и енергията на една жена… Ако трябва да степенуваш по важност „ролите си“ – коя ще заеме първо място? На съпруга, майка или на изпълнител?

– Винаги в името на неща се налага да правим жертви, но не бих степенувала тези си три роли. Всяка една е важна за мен и се радвам, когато успявам да съм успешна и добра едновременно и в трите! (усмихва се)

Призвание ли е да си родител?

– Разбира се, че е призвание да си майка! Светът е много различен вече, когато сърцето ти бие извън теб, когато чувстваш и съпреживяваш всичко, заедно с малкото си създание… Когато бързаш да се прибереш, защото именно то те чака с най-чистата и искрена любов!

А поп-изпълнител?

– Да, призвание е да си и певец! Това е различни професия, защото можеш да я практикуваш само ако имаш талант, а родиш ли се с този талант, значи си целунат от Господ! Аз съм безкрайно щастлива, че мога чрез гласа, таланта и харизмата си да стигам до хората, да ги докосвам и да им въздействам!

Казвайки сила и женска енергия – намерила ли си златната среда и баланс между всички призвания?

– Ооо да имам своя баланс и той се основава на позитивизъм, любов и дълбока душевност! (усмихва се)

Дотук говорим само за отдаване. От какво има нужда Цвети Радойчева, за да поддържа усмивката и блясъка в очите си?

– Имам нужда да виждам близките си щастливи, животът да ме среща с повече качествени и истински хора и имам нуждата да не спирам да мечтая… Това са нещата, които поддържат усмивката и блясъка в очите ми! (усмихва се)

– В началото споменахме, че си привърженик на здравословното хранене… Кога човек започва да се замисля върху това каква храна консумира?

– В повечето случаи хората се замислят върху това каква храна консумират, когато започнат до затлъстяват и да боледуват… А вече е късно, тъй като организмът им се е задръстил и има нужда от основно чистене, чрез приемане само на жива храна…

Здравословното хранене е един от въпросите, които предизвикват дълги дебати и множество спорове. През твоята призма и разбиране – какво е здравословно хранене?

– За мен здравословното хранене е начин на мислене,начин на живот… След като веднъж видиш ползите от него, надали би се върнал към вредната храна. Плодове, зеленчуци, сурови ядки… Всичко това ни е дала природата и комбинирайки ги – винаги ще сме здрави, красиви и млади!

– Какво е отношението ти към младите майки, които търсят само и единствено БИО Продукти и супер храни за своите бебета и деца? Мода или истерия е това състояние?

– Всеки преценява за себе си с какво за храни децата си. Лично аз подбирам доста био продукти за моето, като не залагам на млечните продукти, а на плодове, зеленчуци и домашно приготвена храна.

– Здравословно ли да е се храним по описания от теб начин, но да изключим спорта и физическата активност от ежедневието си?

Движението е здраве и съчетано с балансирана диета успеха за постигане на здрав организъм и неиминуем, преди всичко това трябва много воля! (усмихва се)

Колко време ти отне да се възстановиш след бременността и как поддържаш добрата си форма?

– Именно благодарение на здравословното хранене си върнах доста бързо добрата форма, която поддържам с много жива храна и дълги разходки.

Как се възпитава добрия вкус към храната и постоянството по отношение на спорта в едно дете?

– Децата копират всичко от нас възрастните, затова е изключително важен примерът, който ще им дадем още в ранна възраст и по отношение на храна и спорт.

Щом вкъщи се консумира полезна храна от родителите, децата с лекота ще възпитат добрия си вкус… Те са като компютърът – както го програмираме. Така е и със спорта, и с всичко друго.

Започнахме темата за възпитанието и няма как да не те попитам – кое е най-важното, на което искаш да научиш детето си?

Най-важните неща, на които искам да я науча, са човечност и искреност, вяра в себе си и смелост в сбъдването на всички мечти! А аз ще съм до нея и ще я подкрепям… (усмихва се)

Цвети Радойчева… Какво да очакват твоите почитатели в близко бъдеще?

– Сега съм в творчески период, подготвям нова песен по моя музика и текст. Песента е много мелодична и ще носи заглавието “Сега е моментът” !

НАДЯВАМ се, че ще бъде реализирана с видеоклип преди лятото и ще успея да зарадвам своите почитатели, които постоянно ме питат, кога ще има нещо ново от мен. (усмихва се)

По-рано разбрахме какво прави жената Жена… а какво прави жената успешна?

– Според мен увереността, желанието за развитие и подкрепата и обичта на близките… Това са нещата, които правят най-лесно една жена успешна! (усмихва се)

Най-могъщата муза е…?

Любовта!

1 Comment
  1. Цвети,радвам се да чета интервюто ти.Пожелавам ти да си все така устремена,целенасочена и усмихната.Целувки!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet, за да редуцира възможностите за спам . Научете как се съхраняват и се оперира с данните нужни за коментар .

© 2017-2018 Sublime Media Room, Всички права запазени.

Inline
Inline