Ангелите на Victoria’s Secret на кинофестивала В Кан – смели, дръзки и страшно секси!

Преди да удостим със заслужено внимание любимите ни ангели, които накараха всички да обръщат поглед със супер съблазнителни и разголени рокли на кинофестивала тази година, ще започнем с един интресен факт. Премиерата на Les filles du soleil от Ева Хюсън, беше посетена от 82 актриси, като цифрата съвсем не е случайна – точно толкова филми, създадени от жени, са част от историята на фестивала. Дамите застанали на червения килим, хванати за ръце, в знак на протест срещу неравенството между половете.  #girlpower

Ирина Шейк, за пореден път, беше смела и страшно секси в огненочервена рокля на Versace. Тоалетът, по изключително елегантен начин, показваше липсата на всякакво бельо.

               

Кендал Дженър направи дебют с присъствието си на фестивала и по този повод събра погледите не с една, а с две naked рокли, които й стояха убийствено. Бялата рокля, с която се появи на червения килим, е модел на Аlexandre Vauthier. А зелената, блестяща в златисто, с която беше на сикрет партито на Chopard-а, разбира се, беше на същата марка.

Изабел Голард беше с тоалет от две части на Julien Macdonald. Топът с преплетени презрамки и чокър, се допълва от пола с висока талия, която разкрива страхотните й крака, както и бельото й.

Сара Сампаио, посети благотворителното гала събитие “Fashion For Relief” в Кан, също облечена с прозрачна рокля на Roberto Cavalli, която също разкриваше бельото й. Нежната й визия се допълваше перфектно от семпло гримирани очи и яркочервено червило.

При всички тези впечатляващи жени, ефектът е постигнат от комбинацията между естествен вид, без тежки прически и много грим, и изключително смели рокли, с които ни показват как точно можем да бъдем стилни, показвайки повече плът, без да е никак пошло.

Няма коментари

Оставете коментар

Еmail адресът ви няма да бъде публикуван с коментара.

Този сайт използва Akismet, за да редуцира възможностите за спам . Научете как се съхраняват и се оперира с данните нужни за коментар .

© 2017-2018 Sublime Media Room, Всички права запазени.

Inline
Inline