Ангелите на Victoria’s Secret на кинофестивала в Кан – смели, дръзки и страшно секси! Pt. 2

Кинофестивалът в Кан продължи до 19.05., а аз имах удоволстието да проследя още flawless визии на страхотните ангели на Victoria’s Secret, за да продължа вдъхновението, което споделих с вас в предишната статия.

Адриана Лима беше неотразима в блестяща naked dress на Julien Macdonald. Златистата рокля разкриваше всяка част от тялото на Адриана, липсата на сутиен, както и бельото й.  Гримът й също беше златист и съвсем лек, подчертаващ естествената й красота. Всичко това перфектно се допълваше от сандали с каишки около глезените й.

Другата класика сред ангелите на Victoria’s Secret – Алесандра Амрозио също беше избрала разкриваща рокля, но в черно, модел на Roberto Cavalli, с нежни тънки презрамки и прозрачна дантела, а визията й беше завършена с бижута Boucheron.

Стела Максуел, която беше в компанията на Изабел Голард и Сара Сампарио, на сикрет партито на Chopard, беше облечена с прозрачна рокля, с кожен колан и нежна дантела. На червения килим, на премиерата на филма „Sorry angel”, беше избрала рокля на Roberto Cavalli със секси гол гръб, небрежно прибрана коса на двоен кок и масивно колие.

Лайс Рибейро, която официално се присъедини към ангелите на шоуто на на Victoria’s Secret през 2015г., се появи с не толкова прозрачна, но много секси бяла рокля на Lyla Dumon. Роклята подчертаваше извивките на тялото й, а бронзовия цвят на кожата силно изпъкваше и както всички останали невероятни жени също беше без сутиен.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet, за да редуцира възможностите за спам . Научете как се съхраняват и се оперира с данните нужни за коментар .

© 2017-2018 Sublime Media Room, Всички права запазени.

Inline
Inline