Любимци – няколко предимства

Животинките внасят в дома ни голяма радост, даряват ни с безусловната си любов и ни карат да се чувстваме щастливи.Карат ни да се смеем, когато сме тъжни, до нас когато ни боли или просто сме разстроени.

Ако  вече сте си взели домашен любимец , независимо, котка, куче, зайче или рибки, то вече знаете, че предимствата са много, но нека разкрием това чувство и на хората, които все още не са се осмелили.

Държат ни в кондиция

Кучетата искат дълги разходки за да бъдат здрави и щастливи, ние също. Когато отделяме 30 минути или час за да разходим кучето си, ние се грижим не само за него, но и за самите себе си.

Никога не сме самотни

Сутрин когато отворим очи или вечер, когато си лягаме винаги има някой, на когото да кажем “Обичам те”.

Карат ни да се чувстваме в безопасност

Не всеки обича да е сам вкъщи, но ако имате котка или куче, това може да ви накара да се чувствате много по-безопасно и комфортно.

Създаваме приятелства

Когато извеждаме кучето на разходка в парка или някоя градинка, то няма как да не завържем поне едно приятелство. Обменяме опит, споделяме преживявания и заедно се радваме на домашните си любимци.

Позитивна атмосфера

Животни посят позитивна енергия и ни зареждат с нея.

Никога не ни е скучно

Факт! Домашните любимци не ни оставят да скучаем нито за миг. Дали ще направят някоя бела или ще искат да им обръщаме внимание и да играем заедно, няма значение, важното, че винаги си имаме занимание.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet, за да редуцира възможностите за спам . Научете как се съхраняват и се оперира с данните нужни за коментар .

© 2017-2018 Sublime Media Room, Всички права запазени.

Inline
Inline