Коледното чудо с Фондация “МЕЧТА ЗА ДЕТЕ”

Чудесата по Коледа се случват в сърцата и душите ни, а след това остават дълго да блестят в очите ни !

Коледа наближава, онова вълшебно време от годината, когато щастието сякаш се разхожда по улиците, когато мирише на сладки, когато навсякъде блещукат светлинки, когато чудесата се случват.

Може би чудесата миришат на курабийки и може би всяка Коледа ставаме свидетели на милиони чудеса, защото ако наистина се замислим всяка усмивка е малко и красиво чудо.

Можем ли да подарим чудо ?

Чудесата не се купуват, те се случват, а ние можем да се превърнем в частичка от чудото, като подкрепим двойките с репродуктивни проблеми. На 20 ноември от 19:00 часа, в хотел Маринела ще се проведе Благотворителния коледен бал  на Фондация “МЕЧТА ЗА ДЕТЕ” .

Коледа е празник на щастието и на семейството, на любовта и уюта, на единството и подкрепата, защото когато в края на годината Коледа настъпи, какво е по – важно от това да бъдем с любимите си хора, да се радваме и празнуваме заедно.

Фондация “МЕЧТА ЗА ДЕТЕ” ни дава шанс да станем част от чудото, да бъдем не просто част от кауза, а от нещо вълшебно.

„Коледа е всеки път, когато позволим Бог да обича чрез нас и всеки път, щом предлагаме помощ с усмивка на лице.“ – Майка Тереза

Повече информация, можете да получите тук: https://web.facebook.com/events/2158281041159347/

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet, за да редуцира възможностите за спам . Научете как се съхраняват и се оперира с данните нужни за коментар .

© 2017-2018 Sublime Media Room, Всички права запазени.

Inline
Inline