На ски в Европа: някои от най-добрите ски курорти

На ски в Европа. Често не можем да решим къде да отидем да караме ски, за това днес ще ви разкажем за някои от най-добрите ски курорти в Европа.

Авориаз, Франция

Авориаз предлага лесен достъп до Порт дю Солей, една  от най-големите ски зони в света с 650км писти. Пистите са с различни нива на трудност, това, което прави Авориаз специален е, че улиците на курорта за ски писти, колите са заменени с шейни, а вие можете да отидете буквално навсякъде със ски.

Курортът предлага и много други атракции като гмуркане под лед, разходка с шейни, каране на планински колела по снега и много други. Една от най-новите атракции е аквапаркът в планината, в който можете да се насладите водни пързалки, изкуствени реки и плувни басейни.

Малчуганите също ще открият своя кът в специално създаденото “Село на децата”, където могат да се учат да карат ски и сноуборд.

Вербие, Швейцария

Вербие определено заслужава внимание със своите над 400км писти подходящи и за най-напредналите. Тези, които търсят силни усещания и са експерти на ските могат да се насладят на неутъпкани ски трасета.

Извън пистите можете да се насладите на разходка с шейна, спускане с аероборд или езда.

Нощния живот в Вербие е нестихващ и на тези, които не им се спи ще открият своето кътче за забавления от множеството ресторанти, клубове и барове.

Сейнт Антон, Австрия

Истински емоции ви очакват по обработените 260км ски писти или неотъпканите трасета за търсачите на силни и екстремни усещания.

Снежната покривка е почти целогодишна и гарантира почти непрекъснати ски преживявания. Курорта разполага и с увеселителен парк за сноубордистите, в който забавленията за гарантирани.

Сейнт Антон е част от региона Арлберг с над 90 лифтови съоражения.

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet, за да редуцира възможностите за спам . Научете как се съхраняват и се оперира с данните нужни за коментар .

© 2017-2018 Sublime Media Room, Всички права запазени.

Inline
Inline