Романтика: Париж, Венеция и Маракеш

Всички ние се наслаждаваме на онези малки романтични бягства с любимия човек, когато света сякаш спира да се върти за миг. 

Разбира се, че е мястото не е от голямо значение, когато сърцата споделят любов, но въпреки това на света съществуват хиляди романтични кътчета, където можем да се насладим на малка, сладка ваканция.

Париж

Бутилка френско вино и романтична разходка с корабче по Сена. Париж изглежда направен за любов. Малко бягство и много красиви моменти.

Венеция

Да се изгубим в лабиринт от малки, тесни очарователни улички, да се разходим с корабче, да вкусим истинската Венеция, когато е тиха и спокойна, а нощните светлинки създават перфектната романтична атмосфера.

Маракеш

Розовият град ни предлага палитра от цветове, ароматни подправки и емоции бликащи от всяко ъгълче. Да попаднеш в приказка от 1001 нощи, да усетиш вкуса на любовта и да споделиш преживяването с любимия човек.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet, за да редуцира възможностите за спам . Научете как се съхраняват и се оперира с данните нужни за коментар .

© 2017-2018 Sublime Media Room, Всички права запазени.

Inline
Inline