Всички се усмихват на един и същи език! А защо да не дарим целия свят с усмивка!?
Какво по-хубаво от това да се усмихнем, дори когато ни се плаче. Доказано е, че негативните настроения карат мозъка ти да премине към режим на защита, отключващ страх. Дори само една усмивка може да повлияе положително на живота Ви. Когато се усмихнете, тялото изпраща към мозъка съобщение, че сте доволни. Това предизвиква производство на ендорфин – хормонът на щастието.
От психологическа гледна точка, човек, който се усмихва е по-надежден, отколкото човек, който е или намръщен, или е с неутрално изражение.
Най-красивите лица са усмихнатите. Независимо дали си мъж, или жена, усмивката е всичко, което трябва да завърши красота ти! Няма нищо по-привлекателно от човек с усмивка! Освен това, усмихвайки се показваш на хората, че си позитивен човек и че лесно ще се разбират с теб.
Дозата усмивки може да ти помогне да бъдеш по-продуктивен и креативен.
Усмивката не ни струва нищо, а е най-прекрасният подарък. Така че защо да не се възползваме от собствената си власт, за да направим и другите щастливи, а по този начин и себе си? Я да видим…
  • Животът е като огледало, ако му се усмихнеш, ще ти отвърне със същото. /Хорас Джексън Браун/
  • Най-добрата защита e усмивката. /Майка Тереза/
  • Усмихвай се – това кара хората да се чудят какво си мислиш.
  • Усмивката е щастие. Ще я откриете точно под носа си. /Том Уилсън/
  • Ако някой не ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите. /Тензин Гяцо/
  • Думите скриват мислите, усмивките ги издават. /Венцеслав Константинов/