След основния ивент на вечерта, дойде моментът и за екслузивните афтър партита на Met Gala, които не бяха по-малко интересни от модна гледна точка. Много от посетителите на бала продължиха забавлението, имаха възможност да покажат още визии и да качат още снимки в Instagram.
Хост на Moschino партито беше Katy Perry, на което гости бяха Karlie Kloss, Gwen Stefani, Maluma и др. И въпреки че съм тотален фен на Moschino и Jeremy Scott, облеклото на Katy по-скоро трябва да води в класацията на най-зле облечените по време по на Met Gala. Това важи за аутфита й както на бала, така и на партито. При положение, че видяхме толкова красиви интерпретации на тазгодишната тема на благотворителното събитие, не мисля, че да се облечеш като полилей или бургер е един от добрите избори. Дори това, че Jeremy също беше с бомбър тип бургер не направи нещата по-привлекателни
Сред гостите на партито беше и Gwen Stefani, също облечена с Moschino и за разлика от Katy тя изглеждаше страхотно. Тази жена е невероятна и дори на 49 години събира погледите. Не знам как го прави, но заслужава възхищение и действа мотивиращо, очевидно е възможно някой да изглежда така.
Kim Kardashian-West също беше хост на афтър парти, а част от селебрити гостите бяха Hailey Beber, Kylie и Kendall Jenner, Kanye и др. Самата Kim направи драматична промяна на стила, след като на розовия килим се появи с naked dress на Mugler, a на афтър партито беше заложила на ярко синя латексова рокля, вдъхновена от визита на Cher през 80-те.
Кylie пък запази приказната си концепция за вечерта, като беше сменила лавандулово лилавата рокля, с такава в тюркоазено. Визията й, напомняща русалка, се допълваше перфектно от бледо зелената й коса.
Другата Jenner беше заложила на драстично различна визия от тази за бала, избирайки бял блейзър и мини пола. Едиснвено обувките й можеха да са значително красиви.
Един от най-добре облечените посетители, както на легендарното модно събитие, така и на афтър партитата си остана Naomi Cambеll. Тя беше заменила романтичната си розова рокля, с вечерна naked dress, наситено зелено палто и блестящи бижута.
Emily Ratajkowski от супер разкриващия си „тежък“ тоалет на бала, беше направила цялостна промяна с черен широк панталон и oversized блейзър.
И за десерт съм избрала моите тотални фаворити от паритата – Candice Swanepoel и Joan Smalls с мини рокли, които се движеха в комплект цяла вечер. #supermodelsquad