След миналогодишния най-нисък рейтинг в историята на шоуто на Victoria’s Secret, компанията обмисля дали да не прекрати излъчването му по телевизията.
Съобщение на компанията, изпратено от Les Wexner, главен изпълнителен директор на L Brands (която притежава Victoria’s Secret) и получено от CNBC, гласи следното:
„Модата е бизнес на промяната. Трябва да се развиваме и да израстваме. Имайки предвид това, решихме да преосмислим традиционното шоу на Victoria’s Secret. Продължавайки напред, ние не вярваме, че телевизионната мрежа е подходяща. През 2019г. и след това ще се фокусираме върху изграждането на вълнуващо и динамично съдържаниена нов вид събитие – предоставено на нашите клиенти чрез платформа… и по начин, който ще прекрачи границите на модата в глобалната дигитална епоха”.
Всичко това не звучи никак лошо. Общо взето, става ясно, че шоуто няма да бъде изцяло прекратено, а по-скоро ще бъде налично за всички свои фенове чрез стрийминг платформа, а не по телевизията. Обикновено, последните няколко години се случва следното – за времето, в което шоуто се заснема и след това монтира, чак до момента, в който се излъчи по телевизията, вече сме видяли голяма част от него. Всички модни медии и не само, Instagram и други социални мрежи “избухват” със снимки и видеа от ивента, от които всичко става ясно и в дигиталното време, в което живеем организацията около излъдчването му става твърде бавно. Посоката, в която поема шоуто е съвсем в реда на нещата, дори г-н Wexner създава впечатение, че тази година можем да очакваме много повече от това, което сме свикнали да виждаме, което превръща новината в добра и предизвиква очакване. Все пак, никой няма против да вижда моделите на VS и всички най-актуални красавици в модния бизнес, дефилирайки с невероятните костюми, които всяка година създават за събитието и превръщат в истински произведения на изкуството, но наистина имаме нужда от нещо ново, за да се освежи цялата концепция.
Последното шоу, което беше излъчено по телевизията, беше и последно за Адриана Лима, без която за всички е ясно, че нищо няма да бъде същото, въпреки това нямаме търпение да видим с какво ще ни изненада тазгодишното събитие. Всички емоционални моменти от ивента, който ще влезе в историята, можете да си припомните тук, за да изживеете отново последния миг на Адриана на котешката пътечка като ангел.