Eрата на носенето на тесни дрехи в ежедневието остава назад във времето. Това е един чудесен момент да съчетаем модерното с удобното, което пък е перфектната комбинация, която да изберем за летището. Пътуването е специално събитие, като вечеря с приятелки или концерт, затова трябва да мислим за него по този начин. То започва още на летището и за да си организирате един хубав старт на екскурзията, трябва да се чувствате добре, а всяка жена се чувства добре, когато изглежда така. Широките и удобни дрехи, по-небрежната коса и лек грим могат да бъдат много секси, ако знаем как точно да съчаем всички детайли правилно. По-надолу съм ви подбрала няколко такива комбинации, от които да почерпите вдъхновение и да вдигнете нивото на вашия чик стил на летището.
 
Има много неща, които оказват влияние на избора на облекло на летището – ако тръгваме от студено място, а крайната точка е доста по-гореща (#fav). Искаме да вземем още един чифт обувки с токчета, но няма място в багажа. Общо взето, винаги има някакво ограничение, просто защото няма как да вземем целия си гардероб със себе си. Има няколко неща, които ще ви улеснят в избора, защото са must на летището. Това са слънчевите очила, които ни карат да се чувстваме комфортно, дори и изморени от дългия полет. Те са и любим аксесоар за много жени. Дънките – слим фит или бойфренд, изборът е ваш и в двата случая няма да сгрешите. Черни, сини, скъсани или съвсем изчистени, всичко е ок, стига да са с висока талия. В момента и чарлстона е тренд, но аз лично не съм привърженик и не бих ви препоръчала нещо, което не ми харесва. Така че, това е една от тенденциите, които аз ще скипна със сигурност. Клинове, можете да ползвате всякакви видове, както кожени, така и доста по-спортни, удобни са  и се съчетават добре както с токчета, така и с маратонки.
Виктория Бекъм, която казва, че летището е нейният моден подиум, определено е една от най-стилните известни личности всеки ден, не само, когато пътува. Но когато пътува, тя почти винаги е с високи обувки и елегантно облекло. Избрала съм ви няколко нейни решения, които много ми харесват. Във всички тя е с високи обувки. Тази жена заслужава възхищение, дори когато пътува не избира комфорта, а остава супер classy. Типично за нейния стил, както можете да видите и сами, е по-легантното облекло в класически цветове – черно, бежово, кафяво, с леопардови щампи, задължителните черни очила и небрежна прическа.

Риана пък е нейната тотална противоположност, когато става въпрос за стил на летището. Тя избира широки, спортни дрехи, суитчери, скъсани дънки и ниски обувки, но задължително винаги ги съчетава с червено червило. Супер секси излъчването й няма как да се скрие от oversized дрехите, напротив – много й отиват. Така че, моят съвет е да изберете, това което ви харесва и отива, без да се ограничавате, мислейки си, че само елегантана или само спортната визия за подходящи.
Кендал Дженър пък си пада по нещо по средата – нито много елегантно, нито много спортно. Тя по-скоро смесва двете доста подходящо. Като аутфита с дъново яке, спортен комлект и токчета. Остава вярна и на манията си по прозрачните дрехи, дори когато пътува, като чето включва прозрачни елементи, привличащи погледите.