Стане ли дума за мода, често обичаме да даваме нестандартни съвети относно модните тенденции на световно ниво. Ето някои от любимите ни съвети, за това как да носим луксозното бельо като връхни дрехи, от гледна точка на световните трендове.
Не е нужно да се чувствате обвързани с правилата на някой друг, а само да почерпите от модните съвети вдъхновили цял свят. Луксозното бельо като връхно облекло не е задължително да бъде само корсет или сутиен, за да го видят всички. Чудесен вариант са бюстиетата, които може да се носят като горнище на робата като сако, сатенената нощница като рокля или чифт пижама като панталон. Същите фини материи, щампи, които добавят детайлност и лукс към бельото, също работят много добре като връхни дрехи. Въпросът е да правиш това, което работи за теб и най-вече, което ти харесва. Лично ние сме огромни фенове на копринената роба носена като сако и напълно подходящо и модерно тази година е да се носят копринени дълги пижами като костюми.
 
 
Мисленето за начините, по които дамското бельо може да се носи както у дома, така и навън, може да ви помогне да направите тези специални артикули „да си заслужават цената“. Едно нещо, което чуваме през цялото време от нашите читатели и последователи, е, че не трябва да се разоряваш с бельото, което харесваш и искаш да си купиш, защото къде биха го носили? Е, добра новина! Ако купувате артикули, които могат да се носят и като тоалети, можете да ги носите наистина навсякъде.  Другите хора не трябва да разбират, че носите бельо…освен ако не искате точно това…Сериозно. Няма нужда да се чувствате засрамени или странни. Много връхни дрехи изглеждат до голяма степен вдъхновени от бельото в наши дни, така че кой да знае, че например бюстието под сакото е всъщност бельо. Ако не друго, хората ще бъдат впечатлени от вашата изобретателност и креативност. И не сте го чули от нас…, но много често копринените нощници от марките за бельо обикновено са по-евтини и по-качествени от копринените рокли и топове от “обикновени” модни марки и също са прекрасен вариант за носене под сако или палто дори. Най- голямо впечатление прави изборът на цветове, т.е. особено неочаквани цветови комбинации, както и детайли са от съществено значение за размиването на линиите между бельо и горно облекло. Половината в базово бежово вероятно ще изглежда точно като това, което е. Бельо. Но половин дамска копринена пижама в ментово зелено или кралско лилаво или синьо – определено по-малко. Визуално интересните детайли са в центъра на играта.И накрая, възможностите да носите бельото си като връхни дрехи се появяват през цялото време. Рождени дни, коктейлни часове, вечери за срещи, вечери с приятели….има толкова много места, където тази тенденция може да работи за вас. Ако сте готови да опитате.
След горещините на лятото сме готови да ни целунат  прохладните ветрове на есента. Есента е времето за преминаване към по-тъмни щампи и по-тежки текстилни изделия. Ако пролетта е ярка, тогава есента е богата. Това е моментът, когато тоновете на дамското бельо започват да навлизат в картината. Вашите три думи тук ще бъдат – тежест, драма и текстура. С навлизане на зимния сезон, навлизат и много подходящи текстури и платове от дамското бельо подходящи за носене в ежедневието.
Можеш ли да носиш кадифе? Зимата е най-тъмният сезон, но също така е време за празници, фестивали и семейството. Това означава, че е време да извадите и бижутата и блясъка. И корсетите! Няма такова нещо като твърде много през зимата. Натрупайте детайли, бродерии и украшения. Насладете се на пълна драма с дължината на пода и носете бодита. Все пак е това им е сезонът!