Когато дните станат по-къси и живакът падне, е време да посегнете към зимно яке, за да се предпазите от студа. Това обаче може да е много по-трудно, отколкото звучи – дамските връхни облекла вече не са онези безформени модели, които ни карат да се чувстваме дискомфортно и които не можем да съчетаем с нищо друго. Модата отдавна е покорила и зимните якета, затова в момента имаме опция да избираме от наистина превъзходни предложения, без да се налага да правим компромис с външния си вид и защитата от студа. Ето кои са трендовете за този сезон.
Няма съмнение, че и зимата на 2022 година ще премине под модния диктат на дамската парка. Това палто има всички характеристики на перфектната зимна дреха – то е леко, удобно, предпазва от студ и изглежда стилно. Можете спокойно да се занимавате с ежедневни дейности като срещи в града, водене на децата в училище, разходки или пазаруване и винаги да сте на ниво. Наличните модели в сайта се характеризират с комбинация от първокласно качество на изработката, атрактивни цветове и много полезни функционалности като двупосочен цип (изключително предимство в градските условия) и подвижна качулка. “Пълнежът” на тези удобни якета е от синтетичен пух, а това говори за надеждността на парката в зимните условия. Без притеснения можете да прекарате повече от няколко часа навън, както и да се разхождате сред природата или в града. Всичко това превръща парката в един от най -предпочитаните модели на зимни якета този сезон. С дължина малко над коляното, тя е чудесно решение за студеното време и позволява да я съчетаете с аксесоари като шалове и шапки, ръкавици, ботуши.
 
Капитонираните модели са друг предпочитан от дамите тип зимно яке и 2022 година продължава тази тенденция. В сравнение с парката, дължината им е значително по-къса в повечето модели и достига до кръста. Някои от брандовете обаче предпочитат да предлагат класическите варианти, стигащи малко над прасците. Това дава допълнителна защита от минусовите температури, като не затруднява движението. И като стана дума за изолация, качулката “с пухчета” е другият плюс на капитонираните предложения. Тя не само изглежда добре, но и реално може да ви предпази от сняг или вятър. Характерното за моделите “оребряване” дава уникален вид на палтата, а това е гаранция, че ще бъдете забелязани. Ако вече сте любопитни, в сайта на Bolf се намират топ предложенията за сезона.
 
Ски якетатата се използват от активно спортуващите и са част от екипировката за практикуване на ски, сноуборд и всякакви активности, свързани с продължителен престой навън. В тях преобладават изкуствените материи, специално разработени да запазват телесната топлина и да не пропускат влагата, студа и вятъра. Те са с по-семпъл външен вид, плътно прилепват към тялото и са създадени без излишни елементи. Целта им е да осигурят комфорт по време на каране.
 
Как можем да разпознаем моделите, предлагащи надеждна защита от студа през зимата? Разгледайте много добре състава и описанието на продуктите в сайта – предложенията ни са с детайлна информация за външното покритие и подплатата на всеки модел зимно яке, има и допълнителна информация за джобовете, за качулката и т.н.  Можете да избирате и сред няколко цвята, което е предимство. За разлика от другите места в мрежата, bolf.bg се стреми да предложи най-модерните за сезона цветове. Ако вече сте се спрели на конкретен модел, размер и вид, и сте направили своята поръчка, можем да ви поздравим – зимата за вас ще бъде време за удоволствие и приятни моменти.