Доказано е, че храната е още по-вкусна, когато се съчетава с красива гледка. Вземайки предвид този факт, създадохме селекция от пет възхитителни ресторанта, ситуирани в пет европейски града, които предлагат много повече от качествени ястия.
Le Jules Verne
Париж
Разположен в Айфеловата кула, Le Jules Verne е един от най-емблематичните ресторанти в света. Посетителите могат да се насладят на културни програми, гастрономически преживявания, фантастични гледки към града, чудесна музика и френска haute кухня.
Helix at The Gherkin
Лондон
HELIX – име, вдъхновено от спираловидната структура на сградата. Намира се на 39-ят етаж на уникалният небостъргач –  The Gherkin. Прегледайте избора на изисканите ястия за хранене и се отпуснете, гледайки простиращият се градсkи пейзаж пред вас.
Hotel Forum, Roof Garden
Рим
Разположен на последния етаж на хотел Forum, ресторант Roof Garden предлага изглед към имперския форум, точно пред форума на Nerva. Панорамният ресторант в Рим, предлага зашеметяващ изглед, който се простира от Пиаца Венеция, паметника на крал Виктор Емануел, през имперския форум до базиликата Максентий и Колизеума.
Покривната градина е идеално място за тези, които търсят романтични преживявания, изискан обяд и високо ниво на обслужване, което да задоволи и най-претенциозните гости.
 
Torre d’alta mar
Барселона
От Torre d’alta mar може да видите парковете Parallel и Meridiana, Средиземно море, плажовете на Барселона, емблематични сгради като саграда Фамилия, Агарската кула, паметника на Колумб, Мостът на Пуерта де Европа, на фона на магични залези и нощни светлини.
Duble meze bar
Истанбул
Покривният ресторант има чудесна гледка, от която имате възможност да се насладите на залеза над стария град и Златния рог. Намира се в централната част на града, където има много варианти за почитателите на нощният живот. Тук можете да опитате най-добрите турски тапас – интересна интерпретация на концепцията за мезе.