По-ярко от слънцето може да грее само една красива усмивка…
А за да бъде красива, освен искрена – тя трябва да бъде и здрава!
Днес отново сме в компанията на Nordics, защото ако ние се усмихваме уверено благодарение на тях, то те не спират да създават нови продукти, с които да се грижат за цялостната орална хигиена.
Търговските обекти, в които разпознахме бамбуковите четки за зъби, вече разполагат и с новата избелваща паста за зъби Nordics Въглен + Матча.
Пастата за зъби е със запомнящ се, дълготраен ментов аромат, черна на цвят и твърда, кремообразна, хомогенна структура. Обръщаме вниманието, че за разлика от първата паста за зъби на Nordics, тук става въпрос за продукт, който не се препоръчва за деца.
Съдържанието на активния въглен в пастата е провокирано от дълговековната история на самия прах, използван още от самото си начало за почистване и детоксикация на организма. Въгленът работи като се свързва с токсините в стомаха и ги абсорбира, преди да достигнат кръвния поток.
Не е тайна фактът, че в устната кухина има концентрация на множество бактерии, част от които полезни. А за вредните – имаме активен въглен, който благодарение на химичните и физичните му свойства може да абсорбира от 100 до 200 пъти повече токсини и нечистоти от теглото си. Освен това, въгленът абсорбира голямо количество танини – една от съставките на виното, кафето, чая и някои плодове, причиняваща тъмните петна по зъбите. По този начин въгленът действа като естествено средство за избелване на зъбите, а свойството му да неутрализира лошите миризми го превръща и във враг на лошия дъх!
Втората основна съставка на пастата е матчата – най-висококачественият и потентен зелен чай в света, богат на антиоксиданти. Според медицинските изследвания, матчата съдържа 3 пъти повече антиоксиданти от обикновения зелен чай.
Не на последно място, пастата за зъби Nordics Въглен + Матча ще ви провокира да се грижите правилно за своята блестяща усмивка, но и да разчупите традиционния си поглед в едно ежедневно и рутинно действие като миенето на зъбите.
Вземете бамбуковата си четка, сложете малко черна паста за зъби и разтъркайте смело върху зъбите… След това се усмихнете широко с почернялата си усмивка, изплакнете с вода и… ще видите разликата!
Един полезен, отговорен и забавен начин да започнете и завършите деня си с усмивка!