Седмицата започва много силно, много дейно и много натоварено. Ще сме ентусиазирани, пълни с много хъс, и ще искаме да покорим света. Ще действаме толкова напористо, затова трябва да внимаваме да не бъдем конфликтни и да не създадем някоя ситуация , в която да избухнем непредвидимо.
Натоварен ще е понеделник, вечерта ще се чувстваме много изморени, но доволни.
Вторник определено ще бъде много по спокоен , но към средата на деня. Ще усещаме една стабилност или поне ще искаме да я достигнем във всяко едно отношение ! Комуникацията ни ще бъде много плавна ,умерена и хармонична , ще съумеем да влизаме във взаимодействие с всеки по всяко време. Възползвайте се от този ден , ако искате да достигнете до консенсус или до споразумение!
Сряда вече ще е много положителна , позитивна и успешна във всеки един момент , ще успеем да сътворим всичко, което искаме и да реализираме целите и плановете си , по най лесния начин. Успеха ще е с нас, и ще бъдем видимо и вътрешно спокойни и щастливи !
Така ще бъде и с четвъртък, който ще ни даде много позитивни събития и ситуации. Нещата ще са много успешни , затова да се възползваме силно и да действаме ! Сега е момента!
Петък е ден , който на моменти ще носи много различна енергия, ще търсим новото , различното. Ще бъдем много любознателни и комуникативни, но да бъдем предпазливи все пак какво казваме , обещаваме или какво на нас ни обещават. Трудничко ще се случват нещата днес, с една по забавена енергия и с малко повечко препятствия !
Събота е идеален ден за срещи с приятели, роднини, за пътувания, за всякакви посещения на нови места и запознанства с нови хора! Но все пак имайте си едно наум, защото вътрешното ви напрежение и безпокойство ще се увеличи по някое време.
В неделя ще е денят за дома и семейството ни, за всички наши семейни и домашни ангажименти, в повечко ще ни дойде всичко като емоция, и ще сме си доста чувствителни и лабилни. Всичко ще ни тревожи и притеснява, и малко ще сме раними, за най малкото ще се обиждаме. Запазете самообладание и не се впрягайте моля Ви! Много теми , ще разискваме и обсъждаме свързани с любими хора! Спомени ще връхлитат силно и ще ни въвлекат в миналото ни!
Желая Ви да извлечете максимално всичко позитивно, и да надграждате! Да се радвате на живота, на всичко което имате сега и днес!
 
С много любов,
Ивелина Рускова – астролог
Astroiva@abv.bg
0888 899 057