Овен 
Първата седмица от септември ще донесе много емоции от личностен характер на зодия Овен. Очакват ви романтични моменти с половинката, а необвързаните ще срещнат хора, които ще предизвикат у представителите на зодия Овен сърдечни трепети.
Настоящият период е благоприятен и във финансово отношение. В професионалните дела ще бъдете успешни, и то без да се налага да полагате големи усилия. Възможно е някои от вас, които са изчакали търпеливо лятото, да  решат, че е време да сменят работата си. Началото на новия месец ви прави по-целеустремени и самоуверени.
Финансовото ви положение през септември, ще бъде стабилно, като се очакват и бонуси, които ще ви изненадат. Новият месец ще бъде истински успешен за вас, ако приложите наученото предните месеци и най-вече, ако продължавате с хъс и търпение да изкачвате стъпало, без да изпадате в песимизъм.
Телец 
Началото на м. септември ще бъде хармонично за представителите на зодия Телец. В семеен план ще царят разбирателство и взаимна загриженост. Добре ще бъде да използвате това време, за да разрешите проблемите от професионален характер. Мисълта, че имате неуредени въпроси ще ви изнерви, но не бива да отлагате решаването им. Не се опитвайте да избягате, впускайки се в многобройните си хобита, защото те няма да ви помогнат.
Настоящият период ви дава възможност да решите стари недоразумения с колеги и работодатели. Ще успеете да решите много от тези въпроси, само ако бъдете искрени и коректни. Възможно е да се наложи да се доказвате и дори да се извинявате за допуснатите от вас грешки.
Ако бъдете разумни във финансов аспект, няма да имате проблеми с липса на средства. Практичността ви ще се окаже ключова и ще ви помогне да спестите прилична сума пари за бъдещето.
Близнаци 
Близнаците ще посрещнат първата седмица от м. септември с настроение, заради всички приятелства и познанства, които са успели да завържат през летните месеци. Някои от вас откровено ще правят съвместни планове за сватба с половинката си. Ще бъдете окрилени от любовта и ще се разбирате без думи.
В кариерен план може да бъдете спокойни, защото няма да има сътресения. Отваря ви се шанс да посветите малко повече време на семейството си. Време е да проявите загриженост и да се притечете на помощ, ако някой се нуждае от нея.
Началото на новия месец ще ви напомни, че имате нерешени проблеми. Не правете опити да избягате от тях, те ще ви преследват навсякъде. Концентрирайте се върху разрешаването им, защото новият месец може да ви донесе нови, и в един момент може да се почувствате притиснати от куп нерешени задачи. Не позволявайте на нервите и стреса да ви изкарат извън кожата ви.
Препоръчително е да бъдете по-организирани при планирането на делата си и да не се разсейвате от маловажни неща.
Рак
Началото на м. септември ще бъде един положителен период за зодия Рак. Семейните Раци ще се радват на хармонични отношения с членовете на семейството си. Възползвайте се от момента, за да споделите какво ви вълнува. Обсъдете с тях важните за вас въпроси и страховете, които ви мъчат. Ще срещнете разбиране и съпричастност.
Необвързаните представители на зодия Рак ще имат много възможности да срещнат нови хора, които да променят живота им.
Началото на м. септември не е препоръчително за поемане на нови проекти, тъй като има вероятност те да се провалят. Бъдете внимателни във финансов план. Не харчете излишни средства. Прегледайте сключените от вас договори внимателно. Възможно е да се натъкнете на несъответствия и да се окажете ощетени.
Лъв 
В началото на м. септември представителите на зодия Лъв ги очакват куп събития, които ще донесат много положителни емоции в живота им. Възможно е необвързаните представители на зодията да срещнат сродната си душа, но не бива да бързат да правят планове за сватба.
С настъпването на есента, е възможно да се сблъскате с финансови проблеми. Ще се наложи да предприемете стъпки за ограничаване на част от разходите си, за да се справите с трудностите от финансово естество. Не е време да пилеете безразсъдно пари, и то за капризи. Възможно е да се наложи да си намерите втора работа. Внимавайте да не попаднете на непочтени работодатели. Ако проявите търпение, упоритост и бдителност, бързо ще се измъкнете от временните финансови затруднения.
Дева 
Началото на новия месец може да донесе известни трудности в професионален план за Девите. Тези трудности обаче няма да ви сломят, защото ще се чувствате пълни с енергия и ентусиазъм да покажете вашите качества. Ще бъдете “жадни”за нови знания и успехи.
Настоящият период е подходящ за изграждане на отношения с нови хора. Те ще ви обогатят с нова и интересна информация. Не трябва да пренебрегвате старите си приятели, заради новите. Обвързаните Деви ще трябва да доказват чувствата си пред половинките си.
Началото на есента ще ви напомни за вашето здраве. Организмът ви ще ви подскаже, че се нуждае от повече витамини. Възможно е през този период да бъдете раздразнителни, заради смяната на сезоните.
Везни 
Началото на септември може да се окаже истинско предизвикателство за представителите на зодия Везни, защото ще им се наложи да влязат в ролята на детективи. Възможно е в обкръжението ви да се появи човек, който ще се опита да ви изиграе. В началото едва ли ще разберете това, защото ще бъдете под въздействието на чара му. Благодарение на интуицията и увереността си, ще успеете да се предпазите от измамника. Възможно е да се почувствате предадени и разочаровани, но не бива да позволявате на това преживяване да ви откаже да търсите нови приятели. Приемете случката като ценен урок за бъдещето.
Началото на м. септември ще ви даде възможност да се захванете с важните неща в живота ви. Бъдете организирани и стриктни в това, което правите. Подреждайте приоритетите си, но не пренебрегвайте близките си.
Септември ще дойде при вас с обещание за мир и хармония в личен и професионален план, но ще трябва да бъдете по-търпеливи, по-смели и концентрирани, за да запазите баланса в двете области.
Скорпион 
Началото на м. септември ще натовари представителите на зодия Скорпион с много домашни задължения и леки битови проблеми. Ще е необходимо да запазите хармонията в отношенията си с членовете на семейството и да решите възникналите проблеми. Семейните неуредици ще изискват много сили, търпение и разум от ваша страна.
Освен, че ще бъдете натоварени с разрешаването на домашните проблеми, ще се наложи и в работата също да се проявите като водач. Ако успеете да внесете ред в работата на колектива в службата ви, ще бъдете оценени подобаващо от шефовете.
 
Стрелец 
Началото на новия месец ще донесе на представителите на зодия Стрелец емоции, които дълго няма да забравят. Подобно на част от другите зодиакални знаци, ще трябва да решавате отлагани задачи, които буквално ще ви погълнат. Този път няма да можете да отложите нищо, защото сроковете ще ви притискат неимоверно. Въпреки напрежението, вие ще бъдете в най-добрата си форма за работа и ще се справите успешно с всичко.
Началото на есента ви носи нови възможности за запознанство с важни хора, които ще ви бъдат полезни в професионален план. Ще имате шанс да се учите и да трупате знания и умения.
В здравословен план трябва да бъдете внимателни с нервите. Задачите на работното място ще донесат напрежение, което ще се отрази на отношенията ви с членовете на семейството ви. Недоразуменията с близките пък, ще повлияят на вашето здраве. Не допускайте нервни изблици. Научете се да трансформирате отрицателната енергия, в положителна.
Козирог 
Началото на м. септември ще донесе на Козирозите големи изкушения във всеки аспект. Ще имате достатъчно финансови средства, които ще ви позволят да си купите скъпа вещ. Въпреки желанието и възможностите си, няма да се чувствате напълно решени да направите тази покупка, защото интуицията ще ви подскаже, че не е добре да харчите големи суми в този момент. Ако тя ви нашепва да не го правите – послушайте я.
Мнозина от вас ще потърсят източници на допълнителни доходи. В семеен план всичко ще върви добре, ако обясните на членовете на семейството си причините за вашата пестеливост. През септември ви очаква спокойна и стабилна обстановка в работата. Упоритият труд, самодисциплината и увереността в собствените сили, ще ви помогнат да утвърдите финансовото си положение.
Водолей 
Началото на м. септември ще принуди представителите на зодия Водолей да си наложат самодисциплина, за да решат всички задачи, които ги очакват. Настроението ви през септември ще зависи изцяло от вас.
През този месец ще трябва да погледнете по-критично на поведението си, което не ви позволява да установите пълноценна връзка с хората около вас. Свържете се с приятелите, които не сте чували отдавна, ако някой се нуждае от съвет – дайте му го. Бъдете по-открити и покажете, че ви пука за другите.
Това, което трябва да направите в професионален план е да действате, без страх и излишни съмнения. Дългото чакане ви е изнервило и сега е време за действие. Не се страхувайте от грешки, защото страхът ще ви попречи да бъдете успешни.
 
 
Риби
През септември представителите на зодия Риби ще успеят да съчетаят работата с почивката. Настоящият период е много продуктивен в работен план и това логично ще доведе до увеличаване на доходите. Началото на септември ще ви донесе енергия и хъс да побеждавате, да учите и да ставате все по-добри. Ако планирате да основете своя фирма или да разширите дейността си, започвайки втора работа, то началото на есента е един прекрасен момент да го направите.
В личен план самотните Риби имат шанса да открият своята половинка в близкото си обкръжение – приятели, познати, колеги. Проблемът е, че ще ви се наложи да излезете от зоната си на комфорт и да действате, а не да чакате първо признание от другата страна. Ако се осмелите да направите първата крачка, ви очакват много романтични моменти.
 
Усмихната седмица от екипа на Sublime Media Room!