Овен 
Втората седмица от м. септември ще изненада представителите на зодия Овен с признание в работата, от страна на клиент или шеф. Въпреки, че няма да си признаете, ще бъдете поласкани. Настоящият период продължава да бъде напрегнат за вас, заради възможни пререкания с колеги, породени от завист към вашите успехи. Не се поддавайте на емоциите и не позволявайте на негативната енергия около вас, да развали настроението ви. Ако искате да се заредите с енергия, излезте на разходка с ваш приятел/партньор. В момента най-доброто “лекарство” за вас ще бъде досегът ви с природата. Ще се изненадате колко добре ще ви се отрази това време.
Телец 
Настоящата седмица ще бъде благоприятна в семеен план за представителите на зодия Телец. Хармоничните взаимоотношения у дома ще ви заредят с енергия за решаване на по-сериозни въпроси, свързани с кариерата. Предстои ви да вземете важни решения за собствения ви живот и това може да ви изнерви повече, отколкото очаквате.
Промените на работното място могат да бъдат предизвикани, както от нови възможности, така и от предстоящо пенсиониране. Бъдете активни и не пренебрегвайте нито един детайл. Ако усетите прекалена умора и напрежението ви дойде в повече, може да отделите време за релакс с хубава музика.
 
 
Близнаци 
Втората седмица на септември ще ви донесе успехи в личен план. Ще си отговорите на много въпроси, на които сте търсили отговори дълго време. Това, което трябва да направите е да останете насаме с мислите си. За някои от вас, осъзнаването ще означава да проумеете, че в работата ви не всичко зависи от вас, а за други, че притесненията и нервите са част от живота, и само от нас зависи дали ще им позволим да бъдат наши палачи.
 
В семейството са възможни конфликти с по-възрастните. Не позволявайте на настроенията на другите да ви влияят негативно. Ако нечии думи ви засегнат, не премълчавайте мислите си и се защитете, защото мълчанието ви ще навреди на емоционалното ви здраве.
 
 
Рак 
Настоящата седмица ще накара представителите на зодия Рак да се почувстват истински в свои води. Тези от вас, които са новодомци, ще имат много идеи за интериора на дома си и ще са склонни да похарчат повече, отколкото трябва. Не бива да прибързвате, защото рискувате да попаднете в центъра на семеен скандал с половинката си, заради пари. Бъдете по-търпеливи – всяко нещо с времето си.
Баланс в сметките трябва да пазите през целия настоящ месец, ако искате през октомври да започнете начисто с пълни джобове. През текущия период от месеца ще може да разрешите някои лични и служебни проблеми, които са ви тревожили. За да се случи това обаче, трябва да сте по-прагматични и наистина да търсите решение. Заредете се с позитивизъм и ще успеете да се справите с всички предизвикателства, които ви предстоят.
 
Лъв 
Втората седмица от септември ще ви зарадва със стабилност във финансовото положение. Ще имате добри приходи от бонуси, плащания за вече свършена работа или за изпълнени допълнително ангажименти. Въпреки финансовата стабилност, напрежение няма да ви липсва.
Различни обстоятелства могат да станат причина да не постигнете някои от набелязаните цели през този месец. Възможно е хора от вашето обкръжение също да са причина за тези неуспехи. Трябва да се опитате да проявявате повече скромност в личен план, защото не всички, които “харесват” постовете ви в социалните мрежи, се радват за вас.
 
Дева   
Втората седмица от м. септември ви дава възможност да обърнете нова страница в живота си. Ще се чувствате във вихъра си през целия месец, заредени с нови идеи. Най-хубавото е, че ще има хора, които ще ви изслушат и подкрепят. Ще имате възможност да подадете ръка на свои приятели и колеги.
Във финансово отношение ще имате добър късмет, но ще трябва да устоите на желанието си да похарчите пари за нови дрехи за сезона. Енергията ви в този период от месеца ще ви позволи да доведете всяко начинание до край. Това, за което трябва да внимавате, е да не се пренавиете да решавате задачи, които не зависят от вас.
Приемете факта, че ако възникнат трудности на работното място или в семейството, понякога най-доброто, което може да направите, е да оставите всичко да се реши от само себе си. Бъдете търпеливи и изчакайте. Скоро ще видите, че всичко ще дойде на мястото си.
 
Везни 
Втората седмица на септември предлага на Везните добър период за решаване на важни задачи. Ще бъдете успешни и много продуктивни, ако не се разсейвате с глупави дреболии. Може да се наложи да ограничите излизанията си, заради задачите, но не трябва да пренебрегвате партньорите си.
Ако проявите егоизъм и се отдръпнете студено, може да загубите благоразположението на вашия партньор, и дори да преустановите отношенията си с него. Помнете, че и другите имат нужда от подкрепа.
В този период от септември трябва да проявите търпение и издръжливост. Ако успеете да направите това, ще запазите прекрасни отношения с хората около вас. Каквито и трудности да срещнете през месеца, не трябва да пришпорвате нещата и да се ядосвате, защото всичко ще се подреди във ваша полза.
 
 
Скорпион 
През втората седмица на септември представителите на зодия Скорпион ги очакват много задължения у дома. Задачите ви ще са свързани по-скоро с членовете на семейството, отколкото с битови проблеми. Семейните трябва да са силни и търпеливи към децата. Проявете разбиране към малките, защото както вие се изнервяте след отпуска, че ви предстои работа, така и на тях им трябва време да се адаптират, че учебната година е вече факт.
Препоръчително е през настоящия месец да преразгледате своите хранителни навици. Намалете вредните храни и алкохола. Есента е вашият сезон и е време за рестарт на организма.
Може да постигнете добри резултати, ако увеличите физическите упражнения и се подложите на кратка диета за пречистване. Това, което не трябва да правите е да прекалявате нито с диетата, нито с физическите упражнения. Трябва да търсите баланс във всичко.
Стрелец  
Представителите на зодия Стрелец ще посрещнат втората седмица от септември в добра кондиция. Ще се изненадате, че този натоварен месец може да ви донесе приятни емоции и срещи с хора, които не сте виждали отдавна. Срещите могат да се окажат особено важни за вас в професионален план.
 
Необвързаните Стрелци ще трябва да бъдат внимателни в избора си на нова половинка, за да не се окажат отново измамени. Не се втурвайте в случайни връзки с неподходящи хора. Понякога човек трябва да остане сам, за да разбере какво му е нужно.
 
В работата са възможни проблеми, заради нови колеги и тяхната адаптация на работното място. Не се карайте с никого, особено с членовете на семейството си. Всяка неподходяща дума, изречена от вас, ще бъде използвана срещу вас. Опитайте се да поговорите с близките си, без кавги. Само така те ще осъзнаят, че проблемът не е в тях, а във вашето моментно емоционално състояние.
 
 
Козирог 
Втората седмица от м. септември ще завари амбициозните Козирози отново в действие. Вие сте хора, които не разчитат на късмета, а на себе си. Това ви предстои и през настоящия период – работа и лични усилия. Няма да ви вълнува дали е септември, или октомври. За вас времето е спряло и ще бъде само период, в който да зачерквате решените от вас проблеми.
 
Много от вас ще потърсят допълнителни доходи, въпреки добрата си работа. Семейните Козирози ще се настроят за допълнителна работа, заради нуждите на децата. Необвързаните представители на зодията също ще бъдат ангажирани с работа и задачи.
Възможни са конфликти с хора, които сте мислили за ваши приятели, поради финансови задължения от тяхна страна към вас.
Ще постигнете финансова стабилност, благодарение на усилията си. Въпреки това, не трябва да се разпускате, веднага щом видите портмонето си пълно.
В здравословен аспект е необходимо да намирате време за качествена почивка и здравословна храна.
 
 
 
 
 
Водолей 
Настоящият период е особено важен за представителите на зодия Водолей. Трябва да си самоналожите дисциплина и да се напрегнете, за да свършите задачи, които не сте успели да финализирате през предходните месеци. Бъдете бдителни и концентрирани за срокове, които трябва да спазите.
 
Мотивацията и настроението ви ще зависят изцяло от вас. Ако проявите малодушие и отново потънете в страхове, ще се провалите, ако обаче проявите воля и инат, ще се изненадате на какво сте способни.
 
Професионалната сфера през септември ще бъде вашият притегателен център. В тази област трябва да действате напористо и смело. Не пестете сили и енергия, за да изпълните задачите си по най-добрия начин. Във финансов аспект ще се чувствате комфортно, ако не харчите пари за глупости. Здравето ви, подобно на настроението ви, ще зависи изцяло от вас. Помнете, че човек се разболява от мислите си.
 
 
Риби 
Настоящата седмица на септември няма да притесни Рибите и те ще продължат да действат по план. Задачите ще решавате с лекота. Ще бъдете концентрирани и компетентни в това, което правите.
Необвързаните е добре да се вгледат в обкръжението си, защото е възможно да открият човек, който не е безразличен към тях. Ако решите да действате, бъдете смели и не използвайте посредници, защото може да се появят интриги и да изгубите шанса си с този човек. Семейните ще са щастливи, че децата най-после тръгват на училище и ще имат повече време за половинката си.
 
Този период от месеца ще ви даде възможност да преразгледате отношенията си с ваши приятели. Възможно е да прекратите отношения с хора, които сте смятали за много близки. Приемете, че щом след среща с определени хора не се чувствате по-добре, то тези хора не са добра компания за вас.
 
Прекрасна седмица от екипа на Sublime Media Room!