Овен
През този период от месеца представителите на зодия овен ще бъдат уверени в действията и решенията си. Твърде заети със задълженията си, е възможно те да пропуснат важни моменти, свързани с живота на техни близки или приятели.
Усмихнете се и си дайте почивка, когато усетите умора или напрежение. Стресът и нетърпението не ви позволяват да видите други скрити заложби у вас. Вашите усилия ще бъдат възнаградени.
Телец
През тази седмица обърнете внимание да дома и семейството си. Поемете домашните си задължения с усмивка. Ако усетите нужда, поискайте помощ. Ще бъдете удовлетворени от резултатите, защото ще се наслаждавате на домашния уют с вашите най-любими хора.
Успокойте се, лятото не е свършило и отново ще пътувате, но е време за рестарт на силите и зареждане с енергия за новите приключения, които ви очакват.
 
Близнаци
През този период от месеца ще бъдете енергични, а социалният ви живот ще бъде в своя пик. Ще се срещате с нови хора, с които ще можете да общувате леко и ще се забавлявате заедно. Възможни са и флиртове, но бъдете внимателни, за да избегнете недоразумения.
Не мислете, че през лятото човек не може да се разболее. Бъдете внимателни с храната и не претоварвайте тялото си излишно.
 
Рак
Вие сте практични по природа, но сте склонни да харчите пари за неща, от които нямате нужда. Проявете търпение и ще получите това, което искате, просто е нужно време. Не харчете излишни средства, защото в бъдеще ще ви потрябват, а и годината не е приключила.
Обърнете внимание на здравето на нервите си. Успокойте се и внесете ред в делата и мислите си. Всяко ваше усилие ще бъде възнаградено.
Лъв  
През този период ще усетите прилив на енергия. Ще се чувствате в свои води, защото лятото е вашият сезон. Ще се възползвате от хубавото време и ще се срещнете с много нови и интересни хора. Чарът ви няма да остане незабелязан.
Сега е моментът за духовно обогатяване. Ще черпите идеи и вдъхновение от хората около вас, като наученото ще даде отражение върху ваши бъдещи проекти.
Дева 
Настоящият период не е подходящ за стартиране на нови проекти, но ви дава възможност да оцените изминалите месеци и да разберете какво трябва да промените, за да постигнете заложените за годината цели.
Това е полезен за вас период, в който няма да ви липсват емоции от личен характер. Важно е да останете спокойни и трезвомислещи относно новостите, които са ви донесли тези емоции.
Везни
Този период е изпълнен с романтика. Вие ще се чувствате обичани и обгрижвани. Ще се радвате на компанията на вашите приятели и близки. Не прекалявайте със социалния живот. Отделете време и за работа и личностно развитие.
Добре ще бъде да научите нещо ново, което да използвате в бъдеще. Ако искате да промените нещо в себе си – сега е моментът.
Скорпион 
Напрежението ще ви съпътства през тези дни. Ще бъдете заети в работа и задачи, които не са ваше задължение, но ще трябва да свършите. Бъдете упорити и не се обезкуражавайте, ако не получите желаното признание.
Не пренебрегвайте социалния си живот, заради работата. Ако проявите упорство и издръжливост, ще успеете да намерите баланса между двете сфери.
Стрелец 
Време е да си направите подарък. Може да е покупка, пътуване или курс за придобиване на нови знания. Не отлагайте повече. Време е за промени.
Готови сте за тези промени. В личен план сте спокойни, а някои обвързани могат да вземат решение да се задомят. Този период ще ви обогати не само с нови знания, но и ценности, а някои и с реални финансови постъпления.
Козирог   
Време е да приключите нещо, което сте започнали. В личен план се погрижете да изясните недоразуменията, които са възникнали по-рано.
Погледнете вътре в себе си и помислете върху вашите очаквания и реалността, в която сте. Ще проумеете някои истини, които дълго сте отричали. Време е за лична трансформация.
Водолей 
Вашата иновативност ще ви бъде полезна в този период, най-вече в работата. Периодът е творчески, подходящ за даване на идеи от ваша страна, както и за приемане на чужди такива.
Въпреки богатия на идеи момент, трябва да обърнете внимание на здравето си. Пийте повече течности и се хранете правилно. През този период връзките, които сте изградили до момента ще станат по-силни.
Риби
Вашите време и енергия ще бъдат насочени към доходите и имуществото ви. Ще се наложи да защитавате това, което е ваше. Ще се радвате на добри взаимоотношения с колегите и близките си.
Ще се наложи да се справяте с допълнителни задачи, които може да ви изнервят, но усилията си заслужават. Здравето ви е добро, но трябва все пак да бъдете внимателни и по-дисциплинирани.