Овен 
Тази седмица представителите на зодия овен може да бъдат поставени пред дилема.  Обвързаните ще трябва да направят избор между половинката си и времето, което прекарват с приятели.
Не бъдете крайни и помислете как да съчетаете едното с другото, без да пренебрегвате никоя от страните.
 
Телец 
Настоящият период е подходящ за подновяване на стари отношения с приятели и познати. Работата и личните ви пътувания са оказали влияние върху отношенията ви с останалите.
Намерете време да се обадите на хора, на които не сте се обаждали скоро. Възможно е някой от тях да се нуждае от приятелски съвет или подкрепа.
Близнаци 
Тази седмица забавете темпото. Опитайте се да приемете, че не винаги ще можете да сте навсякъде и с всички. Ако забележите, че нещо не ви се получава повече от веднъж, просто спрете да го правите и изчакайте подходящия момент.
Приемете, че за всяко нещо си има време. Моментът е подходящ за равносметки.
 
Рак 
Седмицата е благоприятна за раците, заради възможността за релакс. Време е да помислите за себе си. Този момент е важен, заради натрупаните напрежение и умора. Бъдете на разположение само за собствените си мисли и чувства и забравете за малко останалите.
Възможно е да осъзнаете неща, които досега са били неизвестни за вас.
Лъв 
Вашата енергия през този месец продължава да ви владее, но трябва да поставите граници, за да не се изтощите. Лятото е време освен за срещи и забавления, също и за почивка. Не искайте прекалено в този момент.
Ако прекалите в устрема си, може да загубите наполовина спечелени битки. Трябва да потърсите равновесието в живота си.
 
Дева 
Този период е подходящ за почивка и релакс. Не се вкопчвайте в дребни битови проблеми. Престанете да търсите абсолютната сигурност и съвършенство. В момента не може да влияете и на околните, защото те са във фаза на почивка, а вие само им досаждате.
Не пренебрегвайте здравето си.
Везни 
Романтичният ви период продължава, но не прекалявайте с мечтите. Тези, които са насочили усилия в кариерата си не трябва да очакват бързо признание. Това не означава, че не го заслужавате или няма да го получите.
Ако престанете да правите сравнения между себе си и вашето обкръжение, ще разберете, че всъщност имате всичко, за да бъдете щастливи.
 
Скорпион 
Периодът продължава да бъде напрегнат и натоварен за скорпионите. Вместо да проявявате нетърпение, което може да ви доведе до неприятни мисли, опитайте се да намерите време за медитация.
Ако се успокоите, ще се справите със задачите с лекота. Не забравяйте, че здравето ви зависи от вашите мисли и чувства.
Стрелец 
Месецът продължава да бъде благоприятен за приключения, само трябва да се престрашите. Спрете да се тревожите за финансите.
Опитайте да прекарате пълноценно почивката си и посетете място, на което не сте били. Необвързаните могат да срещнат своята половинка на това непознато място.
 
Козирог 
Периодът, в който се намирате, не е най-доброто време за поемане на рискове и за отправяне на обвинения към другите. Задавайте въпросите към себе си. Приемете, че и вие имате слабости и се нуждаете от помощ.
Ако искате да разберете какво не е наред, попитайте хората около вас. Приемете съветите им. Ще научите много, ако говорите по-често за страховете си.
Водолей 
Някои от вас се намират във фаза на преоткриване. Годината не е от най-лесните за вас, но е плодоносна, защото ще даде отговори на много дълго вълнували ви въпроси. Ще се преоткриете и ще изясните целите си.
Този период е много важен за бъдещето ви. Доверете се на интуицията си и повярвайте, че това което правите има смисъл.
 
Риби 
Забравете за притесненията, свързани с финансите. Това към което трябва да отправите поглед са взаимоотношенията ви с другите. Разбирателството, което цари между вас и вашите близки, ще ви постави в ролята на съветник.
Не се страхувайте да дадете съвет. Имате какво да споделите от опита си.