Колко често се случва непознато куче да скочи внезапно в колата ви? Слоун още не подозира, но тази случайна и доста комична среща с четириногия Тъкър ще промени живота ѝ из основи.
 
След множество неуспешни опити да се свърже със собственика му, Слоун решава да го задържи… Докато не получава обаждане от вбесяващия, но изключително привлекателен музикант Джейсън. Той е на турне в Австралия и иска да прибере любимеца си веднага щом се върне.
 
Колкото повече разговарят, толкова повече се разпалват искрите между тях. Тя не е сигурна, че е готова за нова връзка. Той е решен да я спечели. Но Джейсън е в разгара на кариерата си, а музикалната индустрия и истинската любов сякаш са несъвместими…
 
Всичко това се случва в романа на Аби Хименес – „Повече от музика“. В него читателят ще открие динамичен сюжет, свеж хумор, романтика, доза тъга, много емоции.допълнителен „бонус“ са песните към всяка глава, както и плейлистът, достъпен в Spotify и Apple Music.
 
Аби Хименес обича да пие кафе и да пише любовни истории. През 2007 година открива собствена пекарна за сладкиши, която събира посетители от цял свят. Книгите ѝ пленяват сърцата на хиляди читатели и бързо се превръщат в бестселъри. „Повече от музика“ излиза на български с логото на издателство „Ера“ на 29.06. 2021 г.