Месец АВГУСТ 2020 година ще започне доста напрегнато и войнствено даже. Може да кажем, че желанието за свобода, независимост ще е водещо. Ще има много напрежение в дадени моменти,  особено в началото на месеца най – вече до 10 август, но като цяло до 25 август можем да усетим ,че ще си е доста силен и взри опасен за всички ни.
Ще ни поднесе много изненади и неочаквани промени и ситуации, които ще ни сюрпризират и ще има много опасни моменти във всяко едно отношение в живота ни.
И да не забравяме, че началото на месеца е свързано с Пълнолуние на 3 август , което е много тежко и силно, едно променливо и импулсивно, електрическо , носещо енергията на Уран. А това е една планета на разрухата, идва ненадейно и разбива всичко, без да знаеш и очакваш, разтърсвате бързо и порменя живота ти на 360 градуса и това ще е това Пълнолуние.
Месеца е силно активен и напрегнат , носещ напрежение, и голяма превъзбуда във всяко едно отношение.
Затова е добре, ако можем да използваме момента да е градивен в действия, особено полезен е в активностите ни, които можем да предрием, особено ако са иновативни, различни, и креативни.
Новолунието на 19 август в знака ДЕВА съвпада с Преображение Господне , а това е духовната нова година .
Изумителен момент, сериозен пик в живота на всички ни,който ще постави и ще окаже отражение на всеки един от нас. То е осеяно с много новости, с проявление, с новия етап, с новите ни решения , с новите смени . И това ще продължи така до 3о август .
Светъл лъч в живота ни ще се появи , ще се постави началото на новото , което ще продължи една година занапред до следващата нова духовна година.
Края на месеца е спокоен и слънчев, спокоен и светъл , ще даде ного нови красиви моменти, на които да се насладим.
Това е един месец с енергия,която не може лесно да си отиде и да не ни подмине, това е месеца на Обновлението , на новото и поставянето на новия живот и новото време,
Живота ни ще се промени, ще се обнови , ще преминем към нов етап.
Статичен Уран от 5 до 27 август , това си е сложна ситуация, която може да донесе много изненади и обрати в някой сфери на живота ни . Може да има доста внезапни емоции, страсти и ситуации, които да окажат влияние за напред в близките месеци на живота ни.
Доста взривоопасен е месец август поне до 10 август , там ще се заложи една енергия която ще е движеща до Новолунието през 19 август .
Запомнете датите от 1 до 10 август са си сериозно натоварени и сложни носещи, промени и агресия, и конфликтност и много решителни момент .
Месеца на Уран , на резките обрати и изнанади.
Желая ви този момент да ни донесе най – желаната промяна в живота ни, най – прекрасните обновления, които ще носят плодовете след себе си .
Врвайте в доброто и в новото, след него идва новия Живот.
 
Ивелина Рускова, астролог,
0888899057, astroiva@abv.bg