Алое вера е гел от листата на растенията алое. Хората от хиляди години го използват за лечение и омекотяване на кожата. Алоето е прието за народно средство за лечение на много заболявания, включително кожни заболявания, превенция от диабет, хипертония и др.
Няма нито една храна в света, която да го съдържа, така че  за да се извлекат неговите ползи е необходимо то да бъде консумирано под формата на хранителна добавка или гел.
 
Как и за превенцията от какво се използва алое вера?
Изследвания и проучванията показват, че гелът от алое може да бъде изключително ефективен при ред лечения на кожни състояния и не само, включително:
 
  • Алоето е полезно за зъбите и венците – Алое вера в геловете за зъби е толкова ефективен, колкото пастата за зъби в борбата с кариесите. Силно се препоръчва да използвате продукт с алое за почистване на устната кухина. Изследователите сравняват способността за борба с микробите на гел за зъби от алое вера с две популярни пасти за зъби. Те открили, че гелът е също толкова добър, а в някои случаи дори по-добър от търговските пасти за зъби при контролиране на устните бактерии, причиняващи кариеси.
 
  • Алое вера се използва при запек – Доза от 50-200 милиграма гел от алое веднъж дневно в продължение на до 10 дни действат благоприятно на храносмилателната система. Алоето спомага за детоксикиране на организма и подпомага неговото пречистване, както и повлиява положително на стомашно чревния тракт.
 
  • Помага при анемия – Алое вера гел за пиене помага за лечението на анемията. Гелът за пиене се използва широко в различни аюрведични препарати за коригиране на храносмилателни и чернодробни заболявания, анемия, жълтеница и заболявания, свързани с жлъчните пътища, жлъчния мехур и други.
 
  • Балансира хормоналните проблеми. Гелът от алое за пиене често има ключова роля в регулирането и лечението на различни хормонални проблеми, както и спомага при състояния, свързани с нарушената функция на панкреаса и далака.
  • Алоето е отлично средство за поддържане на кожата и косата. Гелът от алое за пиене помага за поддържане на гладка, сияйна кожа и насърчава растежа на косата, а неговият прием се свързва и с елиминирането на проблеми, свързани с появата на акне. Локалното му приложение под формата на чист гел или крем може да се използва за третирането на изгаряния, белези и наранявания. Може също така да се използва като хидратиращо средство за кожата, косата и скалпа.
 
  • Подсилва имунитета – Свойствата на алое вера гел за пиене, които са полезни за здравето, се свързват с повишаването на защитните сили на имунната система. Това го прави идеално средство за превенция на различни грипни и вирусни състояния, които се срещат особено често при смяната на сезоните. Тази основна характеристика на алое вера го прави изключителен ценен продукт за всички родители, които го използват, за да засилят имунитета на своите деца. Препоръчително е да се консумира минимум 4 месеца, за траен и сигурен резултат.
 
 
  • Алоето има силни антимикробни свойства . Алое вера може да се използва при кожни заболявания, изгаряния, рани или повърхностни порязвания заради неговите антимикробни и антиоксидантни свойства.
 
  • Алоето осигурява защита от ултравиолетово (UV) облъчване. То предпазва кожата от ефектите на стареенето на слънчевата светлина.
 
  • Защита от увреждане на кожата след лъчева терапия. Алоето има доказани ползи като овлажняващ крем и е мощно средство при лечението на увреждане на кожата, причинено от лъчетерапия.
 
  • Алое вера подобрява значително паметта, което улеснява, а също така облекчава депресията.
Много фирми на пазара предлагат гел и екстракти от алое. Една от най-предпочитание производители от потребителите е LR Health&Beauty.
Под мотото “Повече качество за вашия живот”, LR Health&Beauty, произвежда и предлага на пазара различни продукти за красота и здраве в над 28 страни. Те включват грижа за здравето, декоративна козметика и хранителни добавки. Обработката на алое вера е една от основните компетенции на LR Health&Beauty повече от 15 години, като се използва изключително ценната вътрешност на листата. С годишен обем от около 12 000 тона листа от алое вера, компанията е един от най-големите производители на продукти от алое вера в световен мащаб. Базирана в Германия, компанията може да се похвали с най-модерното в Европа производствено съоръжение за алое вера за гелове за пиене.
 
LR Health&Beauty гел от алое вера – Гелът, който създават и предлагат на пазара съдържа висока концентрация на Алое Вера, така че е достатъчно мощен, за да подобри състоянието на кожата ви постепенно. Както всички знаем, на Алое Вера се е разчитало отново и отново за хидратирането на кожата и запълването й с основни хранителни вещества, включително витамин Е, С, К и антиоксиданти.
Това е, от което се нуждае кожата ви, за да възстанови нови клетки и да се регенерира с течение на времето. Прилагайки ежедневно този продукт от Алое Вера, ще започнете да забелязвате, че вашите груби петна, акне, изгорена кожа и всякакви недостатъци изчезват. Удивително е!
 
Чували сте за няколко продукта за грижа за кожата на пазара, като всички твърдят, че са най-добрите. Но как можеш да си толкова сигурен, че е така? Не сте ли съгласни, че когато става въпрос за изцеление на кожата ви, изборът на естествения вариант винаги е най-добрият избор?
В крайна сметка, ако кожата ви попива химикали и непознати съставки, как продуктът може да ви помогне?
Ето защо сме по-спокойни с този гел от Алое Вера, който прави всичко, което твърди, че предлага. От защитата, ободряването и успокояването на кожата ви, можете да разчитате на всички тези ползи от този продукт. Това е наистина умно и ефективно решение за ежедневните нужди на кожата ви, независимо дали страда от сърбеж, сухота, изгаряния и други състояния.
Ще намерите утеха, като знаете, че освен овлажняване на кожата, този гел прави много повече. Той е ефективен при мехури, слънчеви изгаряния, розацея, възпалена кожа и дори ухапвания. Той е изключително подходящ и като средство за отстраняване на грим?
Ако страдате от акне, можете също да разчитате на този гел за помощ. Гелът от алое вера наистина спасява деня и е време да се уверите сами какво може да направи за вас!
Пазарувайте от продуктите с големи отстъпки или се допитайте до консултант, който да Ви съдейства за избора на най-подходящия продукт за Вас, за Вашето здраве и за здравето на Вашите близки.
 
Развивайте се и печелете допълнителен или основен доход като си партнирате с компанията. LR Health&Beauty дава различни възможности за развитие и печелене на доходи. Ако искате да се развивате в сферата на здравословните продукти или просто да пазарувате за Вас и Вашите близки с отстъпки винаги можете да се включите като партньор на компанията. Ако искате пък да печелите допълнителен доход, можете да се свържете с консултант на компанията, който да Ви насочи точно по какъв начин това ще бъде лесен вариант за Вас. Този консултант ще може да Ви помага за ежемесечното Ви развитие в компанията, както и да Ви помогне да достигнете доход, който да замести и Вашият основен месечен такъв до момента.
 
За консултация, повече информация и всякакви запитвания, можете да се обърнете към Магдалена Братанова – 0899454999
и нейната група във фейсбук:
https://www.facebook.com/groups/2348350542045329/?ref=share_group_link
или във вайбър:
https://invite.viber.com/?g2=AQA3Va18zGIfj04waibN4p%2B%2B8MBaEBz57ZrDqfCEu2oMf5B9bJ6Q2mWQFexBvWt7