Дигиталният маркетинг е индустрия, която става все по-популярна, значима и динамична, тъй като се развива и променя с изключително бързи темпове. Затова и всеки, който иска да бъде в крак с развитието на сферата трябва да следи постоянно новосите в дигиталния маркетинг.
 
DigitalPanda.bg е български информационен сайт за дигитален маркетинг. От 2018 година в блога са написани десетки статии за реклама в Google (Google Ads), полезни съвети за Social Media Marketing, рекламиране във Facebook, имейл маркетинг, SEO (Search Engine Optimization), маркетинг на съдържанието (Content marketing) и други.
 
През годините освен, че се наложи като полезен блог за съдържание с дигитален маркетинг, digitalpanda.bg се останови и като редовен партньор на многобройни конференции по дигитален маркетинг в цялата страна.
 
От началото на 2022 г. Digitalpanda.bg ще започне да функционира и като специализирана агенция за дигитален маркетинг с фокус върху ХоРеКа (хотели, ресторанти, кафенета) и сферата на медицина и фармацевтика (лечебни заведения, аптеки, медицинско и лабораторно оборудване и други).
“Преди да работи, с която и да е компания, ние разглеждаме основата, за да определим дали конкретният бизнес е готов за незабавен мащаб. За разлика от традиционните маркетингови агенции, които се интересуват само от вашия медиен бюджет, ние първо се фокусираме върху основните показатели на вашия бранд.
 
CR
Conversion Rate
 
AOV
Average Order Value
 
LTV
Lifetime Value
 
Когато тези показатели са в баланс, имате бизнес, готов за мащаб. От този момент ние внедряваме нашите холистични маркетингови стратегии, фокусирани върху Facebook, Instagram, Google, Youtube, Pinterest, имейл маркетинг и viral маркетингови кампании за влияние. За да оптимизираме ефективността на кампанията, ние улесняваме всички инициативи под един единствен чадър и една стратегия, като подхранваме инерцията, от която се нуждае вашият бизнес, за да процъфтява.”
 
Ключът към успешния интернет маркетинг е да се вземат решения, които имат смисъл за конкретния тип бизнес, конкретната компания и конкретни клиенти. Digital Panda работи със своите клиенти, за да изгради персонализирана стратегия, която стимулира както посещения на сайта, така и реализации най-важното – търсените цели.
 
 
Можете да разгледате блогът на digitalpanda.bg тук: https://www.digitalpanda.bg/