Металните огради тип щори https://miradex.bg/metalna-ograda-shtora/ представляват достатъчно характерна конструкция. Основният носещ елемент е колони, изработени от тухли, бетон или метални тръби. Между тях са монтирани пана от специален тип. Хоризонталните ламели са прикрепени към рамката с разстояния които позволяват циркулация на въздуха. Металните оградни пана Miradex се произвеждат по съвременни технологии. Въпреки тяхната лекота и тънкост, металната основа осигурява висока здравина на конструкцията. Панелите са защитени с многослойно антикорозионно покритие, което гарантира тяхната дълготрайност. Те запазват естетическия си вид през целия си експлоатационен живот, който може да надхвърли петдесет години, с гаранция от 25 до 30 години. Това елиминира необходимостта от допълнителни реставрационни дейности.
Предимства на ролетните метални огради в България:
Всеки клиент на Miradex ще може да намери точно това, от което се нуждае:
  • Металните огради тип капаци са много издръжливи поради конструкцията си от вертикални и хоризонтални елементи. Въпреки своята лекота, те гарантират безопасността на вашия дом. Металните огради могат да придадат на пространството елегантен и стилен вид. Разнообразието от дизайни и материали ви позволява да изберете най-добрия вариант, който да отговаря на стила и ландшафта на вашия дом. Изборът е наистина голям.
  • Можете да изберете монтаж с въздушни междини. Благодарение на хоризонталните пространства между напречните греди, конструкциите осигуряват добра вентилация и пропускане на слънчева светлина. Това е много важно за поддържане на здравето на растенията или животните във вашия двор, особено през горещото българско лято.
  • Металните огради с капаци могат да служат и като отлично средство за защита от вятър и шум, създавайки уютна атмосфера на вашия двор. Просто изберете желаната височина на оградата.
  • Можете да експериментирате с цветове и видове покрития, за да създадете метална ограда, която е идеална за вашите нужди и предпочитания. Матово, гланцово боядисване и дори фотопечат – всичко това се предлага по поръчка.
Също така много харесвани са металните огради тип капаци, защото те лесно се сглобяват. По принцип са лесни за сглобяване и можете да ги сглобите сами. Продуктът се доставя напълно завършен, с монтажни отвори и крепежни елементи. Бързо е и не е проблем. Но ако решите да оставите задачата на професионалист, това ще струва по-малко от повечето други видове огради.
Ако искате да научите повече, посетете уебсайта на Miradex.