Температурите навън продължават да падат, но нека в сърцата ни цари топлина.
С приближаването на прекрасните, вълшебни Коледни празници започваме да мислим за топлия уют на Коледа прекарана със семейството, за приповдигнaтото настроение, на отрупаните с домашно приготвени ястия маси, за малките подаръци, избрани с много любов.
 
За никого не е тайна, че отрупаните маси в нашите домове липсват в много други, да бъдем по-добри, по-истински и по-човечни, това е посланието на Sublime Media Room и затова ви каним да бъдете част от инициативата “Бъди човек – Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда”.
За инициативата:
 
Няколко години подред група приятели от град Кюстендил организират инициативата “Бъди човек – Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда”.
Кампанията започва с набиране на хранителни продукти от първа необходимост, като всички ние можем да станем част от това малко чудо до 12 декември.
Организаторите разпределят събраните дарения в индивидуални пакети и след това ги разнасят до най-нуждаещите се пенсионери, по списък от Социални грижи, Общината и кметовете по места.
Ако  не живеете в Кюстендил или околността, можете да потърсите подобни инициативи във вашия град, но ако не успеете на откриете такава, можете просто да дарите вечеря на човек в нужда.
Всички познаваме някой, който няма възможност да отрупа трапезата си, който не получава добре опаковани подаръци, който е сам, с даряването на една вечеря, ние не даряваме просто храна, ние даряваме част от сърцето си, а за този човек това е повече от всичко.
Бъди човек, защото Коледата днес е споделеност!