Понеделник. Най-обсъжданият ден!
Ако има мускули ще бъде световен шампион по вдигане на тежести. Колко много обещания и тежки задачи са записани в графата му! Било то да спрем цигарите, да започнем активно спортуване, да подобрим отношенията с близките си, да се обадим на приятел, който не сме чували от много време…
Нашият Понеделник също носи голям товар на плещите си- този на новото начало. Днес официално стартира нашият сайт www.smediaroom.freesoft.solutions – място, което стъпка по стъпка ще превърнем в любимо за всички Вас – нашите приятели!
Предстоят много изненади и предизвикателства дори за самите нас. В реализирането на тази ни мечта сме поставили няколко основни идеи: да бъдем полезни с разнообразна информация, засягаща различни сфери на съвременния живот, да предоставяме статии за различни места, продукти, обекти и субекти и много други. В най-скоро време ще Ви запознаем и с много амбициозни и успешни хора, работещи в различни области. Личности, които вдъхновиха нас и се надяваме да направят и същото с Вас!
Но, да не издаваме всичко! Все пак трябва да оставим място и за мечтите си, “защото човек трябва да мечтае и да сбъдва мечтите си, защото това е живот!”
От екипа на Sublime Media Room