Ако искате да планирате един незабравим и забавен месец февруари е време да започнете от сега. Предлагаме ви 3 събития, които задължително трябва включите в списъка си за посещение.
 

1. “Винена дегустация”

“Виното е слънчева светлина, заключена в бутилка.” – Галилео Галилей
Зима е и всички имаме нужда от повече слънце. Това е перфектното събитие за студените дни. “Инстинкт” ни предлага “Винена дегустация”, приятни разговори и възможност да открием нови приятели.
 
Какво ще правим?
Ще се забавляваме, ще научим интересни неща за виното, ще пием вино, ще играем игри и ще се опознаваме. Датата е 22-ри февруари, а доброто настроение е гарантирано.
 

2.  “Да омесим, за да се смесим”

 
 
“Собственият хляб е по-сладък на вкус.” – латинска поговорка
А колко ли сладък хляба, когато сами го замесим?! За да разберете ви предлагаме да се включите в “Да омесим, за да се смесим”.  Уютна обстановка, нови запознанства и вкусната магия на кулинарното изкуство ви очакват на 23-ти февруари.
Ако обичате аромата на прясно изпечен домашен хляб и искате да споделите прекрасни момент, не пропускайте да за запишете в това ново предизвикателство.
 
Какво ще правим?
Ще за запознаем, ще си говорим, ще играем, ще месим, ще споделяме и най-вече ще се веселим .
“Когато работата стигне до шоколад, безсмислено е да се съпротивляваш.” – Регина Брет
Ние не се съпротивляваме, когато “Света на шоколада” ни очаква, защото знаем, че шоколада има силата да прави всичко по-хубаво! Какво по-хубаво от това да научим тайните на истинския шоколад и да имаме възможността да си приготвим шоколад?
Очакваме ви на 29-ти февруари, не се съпротивлявайте, защото шоколада носи щастие, усмивки и наслада.
 
Какво ще правим?
Ще си направим собствено шоколадово изкушение, ще играем, ще се смеем, ще си говорим, а може дори и да се влюбим.
 
Не пропускайте да планирате един вълнуващ февруари изпълнен с нови запознанства и емоции с Инстинкт”.