Овен
Ако сте родени под знака Овен очаквайте делови пътувания, от които ще останете доволни, ще научите нови неща и натрупате опит. Усилията, които сте вложили във бизнес, работа или обучение ще дадат добри резултати. Материалното ви положение ще се стабилизира, а в края на седмицата е времето, което трябва да отделите за семейство, приятели и любими занимания.
Телец


Бавно, но резултатно ще разрешите всички проблеми. Тази седмица ще бъде изключително благоприятна за сключване на сделки, които ще ви донесат големи печалби. Отношенията с вашият партньор ще бъдат хармонични, а щастието ще бъде ваш спътник. Бъдете внимателни докато шофирате, пазете се и избягвайте пътувания на дълги разстояния.
Близнаци
Вашите способности няма да останат незабелязани, силите и времето, което сте изразходвали ще ви се отплатят. Очаквайте парични печалби и повишение. Седмицата е благоприятна за големи покупки, но не забравяйте да споделяте и координирате всичко с вашият партньор. Ще получите дълго чакани добри новини. Продължавайте да полагате усилия и бъдете постоянни.
Рак
Седмицата може да започне с конфликт или проблем, който може би ще ви разтревожи, решението обаче няма да закъснее. Не се отчайвайте. Седмицата ще бъде печеливша и за вас и вашият бизнес. Отношенията с вашата половинка ще са повече от добри, пазете се и не забравяйте усмивката си.
Лъв
За лъвовете това ще бъде една прекрасна седмица, както в личен, така и професионален план. Ако се оглеждате за нова работа, то възможностите пред вас няма да закъснеят. Бизнес сделките, които искате да сключите ще се случат и ще спечелите. Очакват ви и забавни и весели моменти с вашето семейство.
Дева


Вашата седмица може да започне с поредица от разходи. Работата, която вършите, ще бъде оценена. Очаквайте добри новини и се опивайте да гледате положително на всичко около вас. Бъдете сдържани и не изпускайте нервите си. В здравословен план седмицата ще бъде добра.
Везни
Хората, родени под знака на Везни могат да очакват парични печалби и повишение. Очакват ви интересни и луксозни покупки, за колекционерите това ще бъде прекрасна седмица. Изпълнявайте семейните си задължения с чувство за почтеност, искреност, любов и уважение.
Скорпион
Това ще бъде добра седмица за хората под знака на Скорпион. Очакват ви интересни дейности, които ще ви донесат удоволетворение. Отношенията с вашият партньор ще бъдат прекрасни, а в работата можете да очаквате добра новина. В края на седмицата може да се появят непредвидени разходи.
Стрелец
Хората под знака Стрелец ще бъдат облагодетелствани от техния късмет и всичките им усилия ще дадат плодове. Ще получите бърз успех на работното място. Наетите хора ще бъдат оценени от техния шеф. Може да получите добри новини, свързани с работата.
Козирог
Очаква ви работа, работа и пак работа, но това ще ви донесе допълнително възнаграждение. Може да получите нови възможности за професионално развитие. Не бъдете арогантни и избухливи, защото може да си навлечете ненужни проблеми на работното място.
Водолей


Това ще се окаже добра седмица за онези Водолеи, които се занимават със собствен бизнес. Вашите спестявания ще се увеличат, защото ще имате повече работа и възможност за по-големи печалби. Ако търсите нова работа, това ще бъдат благоприятни дни и ще успеете да намерите точно това, което искате. Възползвайте се от благоприятните условия.
Риби
Бъдете внимателни и не се предоверявайте. Седмицата ще бъде натоварена и ще имате много работа. Не навлизайте в спорове и ненужни дискусии. Очакват ви пътувания, които ще ви донесат необходимото удоволствие. Умората от свършената през седмицата работа ще отшуми и ще останете доволни.
Не забравяйте да започнете седмицата с усмивка и добро настроение!