Проектът ни „Food Guide Review – Препоръчай ми заведение” е мястото, на което ще откриеш истински мнения и препоръки, без платени ревюта, само най-доброто, за да откриваме бързо и лесно, кои са местата с най-вкусната храна, обстановка и обслужване. Стани „Food Guide репортер“ и ни помогни като споделиш с нас кои заведения са най-добрите в твоя град и защо препоръчваш и други да ги посетят.
Как можеш да станеш „Food Guide репортер“?
Най-важното условие за участие е да си ценител /любител/ на хубавата и вкусна храна. Сподели с нас кое е твоето любимо заведение и защо. Изпрати ни снимки на обстановката и на любимите си ястия, които най-често похапваш там. Разкажи ни за атмосферата, обслужването и за цялостното си преживяване. Препоръчайни какво да опитаме когато и ние го посетим.
Ето и как да спечелиш нашата награда?
Изпрати ни своя текст заедно със снимките, които си подбрал за нас на лично съобщение във Fcebook страницата ни или на email: hello@smediaroom.freesoft.solutions и остави коментар под поста ни във Facebook – „Food Guide репортер“ и тагни свой приятел, който също би се радвал да участва в нашата игра.
!!! Най-добрите препоръки ще бъдат публикувани на страницата ни smediaroom.freesoft.solutions след приключване на играта. !!!
Всички, които са изпълнили условията ще участват в томболата ни за наградата. 
Печелившият участник ще бъде изтеглен на случаен принцип на 25.03.2019 год


Невероятната награда ни е предоставена от нашите партньори и приятели от www.koshnica.bg и в нея ще откриеш:
    Уиски Ballantine’s 700ml
    Шоколадови трюфели Truffes Fantaisie – 1 бр
    Инстантно кафе Tchibo – 1 бр
    Шоколад Merci – 1 бр
    Шоколадови десертчета Corny – 3 бр
    Чаша за кафе с лъжица
    Ароматизирана свещ
   
www.koshnica.bg е един специален проект, създаден с особено внимание към детайла. Там ще откриете уникално декорирани бонбонени букети, подаръчни кошници и още безброй красоти подходящи за всякакви поводи.
p.s. !Всички, които имат желаниеq могат да ни изпращат свои ревюта, които да публикуваме на нашата страница и след приключването на играта!