1. Марни е порода Ши Тцу.  В началото Марни е била улично куче, което бива открито и преместено в приют. Имала е множество здравословни проблеми – със слуха, зрението и зъбките. Четири месеца, след като Марни е настанена в приют е осиновена. Днес това сладко създание живее в Ню Йорк и е звезда в Instagram с над 2 милиона последователи.
2. Мани е порода френски булдог от Чикаго, Илинойс. Той е най-популярният булдог в света. През 2014год., Мани се появява в социалните мрежи за първи път, днес той има над 1 милион Instagram последователи. През 2016год. Мани е награден със Световната кучешка награда за най-влиятелно куче. Освен Instagram звезда, Мани е и модел.
3. Най-известното животинче е Джиф Пом, той е порода померан, роден през 2010год.. През 2017год. поставя рекорд със своите 8.9 милиона последователи в Instagram, а през 2014год. Джиф влиза в рекордите на Гинес за най-бързо бягане на две лапи. Постиженията му не спират до тук, той участва в клип на Кейти Пери и в игралния филм Приключенията на Бейли. Днес Джиф има собствена линия продукти сред които, пъзели, календари и книга.