Много се говори за една тема в последните дни в страната ни, много се изписа, много се коментира, много мнения и много позиции. И всеки си е в правото, нали затова живеем в тази свободна наша страна.
Темата е за Животните за прасетата, които се отглеждат от нашите съграждани и съселяни, това които някой от нас консумират и това което носи доход и поминък за други.
Аз искам тук и сега да взема позиция не като гражданин, а като астролог, защото в медийното пространство витае една информация, която аз не мога да приема и да остана безучастно, поне в това в което мога да изкажа своето професионално мнение и отношение .
Прочетох някой статии на колеги с много голям стаж и знания в Астрологията, от които съм взела и учила някога, но сега не мога да преглътна тази информация.
 
Разпространява се една информация точно на стационарен Меркурий, това е една сложна и противоречива фаза, която може да даде много грешно мнение, информация, и да ни вкара в едно сложни тежки схеми на лъжа, заблуда, и на хаос.
Тъй като Меркурий се слави като една планета в митологията като хермафродит, много често се смята, че тя се крие и дава несигурност във всяко едно направление в живота, особено когато е ретроградна, а да не говорим когато е стационарна на 1 август.
А тя е свързана все пак с информацията, комуникацията ни, а когато получаваме информация в такава фаза, много често се говори за лъжа и за измама, от мястото от което я получаваме.
„Богът на крадците“ – какво повече можем да кажем, на всички, които искат да ни измамят и излъжат, това е времето на най-големите лъжи и измами, и като информация и като хора.
И затова, информацията която се появи в пространството относно свинете и болестта им, може да е една голяма лъжа, не можем да кажем от кого и защо, и кой има тези подбуди и за какво, но може спокойно да кажем , че има нещо нечестно и неистинско по Меркуриански, и то не само ретроградно, а и стационарно, от вчера когато се появи информация, че хората, които си крият прасетата ще бъдат наказани от съдбата , ако ли не те то други техни близки!
Господ да ме прости, но не се е родил все още човек, който да определя и то чрез Астрологията, кой ще бъде наказан и за какво. Това си е само работа на Бог и на всевишния! Това са всемирни закони!
Кои сме ние астролозите да кажем такива силни думи и да даваме присъда!
Ние астролозите имаме право евентуално да дадем някакви насоки, време и периоди за евентуални събития, които може да се случат, но има и свободна воля за всеки и за всяко нещо.
Ние не се богове, ние сме проводници и разчитаме енергиите на планетите върху даден човек или колектив, но никога не можем да кажем и да твърдим нещо на сто процента!
Ние сме просто хора, които четем карти, но всеки прави и правилни прогнози и грешни, затова сме и хора, а не богове.
Как можем ние да съдим някой и да му даваме присъда ,че ще получи наказание в бъдеше, ако крие прасетата си, как, защо, откъде?
Тук играят някои свещени закони на астрологията и на вселената, няма човек, който да ви каже това и да ви осъди предварително, ти и сега на земята!
Всеки има право да прави каквото реши и астрологията няма да ви осъди. и няма да ви да даде някаква присъда за вас или близките ви!
Това не е сериозно, когато започнах да уча да АСТРОЛОГИЯ, първото, което научих бяха няколко закона за астролога, които трябва да се спазват, затова искам да ги спазвам и ги спазвам до колкото мога, не искам от моите уста да излизат грешни и лъжовни думи, които могат да навредят не само на мен, а да навредят на човек или на цял един народ ,да го накарат да живее в страх, и че е сгрешил.
Господ разполага и никой друг, нито аз, нито който и да е било астролог!
Нека колеги всичко астролози, които мислят като мен да ме подкрепят и да изразят до каква степен астрологията като наука може да види, как хората които укриват прасетата и не си го дават , ще бъдат наказани и ще получат своето възмездие рано или късно.
Ще бъда линчувана от някой, но знаете ли, не се притеснявам, защото има кой да съди горе, а не долу тук!
Аз вярвам в астрологията като наука, която дава възможност за насоки , пътища, периоди, които да ни покажат точното време за дадено събитие, да ни насочат какво да променим, към какво да се стремим, да вървим по пътя към своето духовно израстване, да дава прогнози , но само прогнози, не категорични изявления и даваш и определящ съдбата на 100 процента на някой или да го заплашващ и да му даващ присъда!
Това за мен не е Астрологията?
А за вас какво е АСТРОЛОГИЯТА колеги?
Дайте своето мнение и защитете науката Астрология?
Време е да защитим науката, а не да се пишат врели некипели!
Аз не се запалих за това да уча Астрология, а за да опозная себе си и другите, да го разбера, но не и да давам присъди и да съдя хората, не напротив аз им давам надежда и вяра в доброто и в смисъла да се променяш и да вървиш напред, а не да ставаш съдия , аз не съм учила за съдия 5 години в Московска Академия за Астрология.
Автор: Ивелина Рускова – Астролог