Много пъти сме ви разказвали за Исторически парк, това е идея и мисия, която носи специална цел, а именно да се върнем към българското.
Днес обаче, няма да ви разказваме защо трябва да посетите това място, днес ще се опитаме да представим няколко неоспорими истини.
Ние, хората не вярваме на приказки, не вярваме в безкористното добро, в идеалите, в чистите намерения и честичко търсим петната и мръсотията там където я няма.
Напоследък ставаме свидетели на именно това, как търсим петното , там където блести, и въпреки, че не откриваме нещо нередно оставаме с едно скрито съмнение.
Ние от Sublime Media Room винаги се стараем да разказваме и показваме доброто, да пишем за стойностните неща, онези, в които вярваме и искрено подкрепяме.
Исторически парк е идея, в която вярваме, мисия, която приемаме за своя и сме уверени в смисъла, който носи това място.
Нещата всъщно не са сложни, а дори напротив. Един човек с идеята, че българският дух трябва да бъде почетен, че трябва да съхраним историята и традициите си решава да впрегне усилията в един проект. Проекта днес наричаме Исторически парк, а човека направил една от първите крачки е Ивелин Михайлов.
Проекта носещ една наистина чиста идея привлече инвеститори, лица, които може би не сте виждали и имена, които не сте чували. Тези хора повярваха, че нещо хубаво може да се случи и застанаха зад проекта Исторически парк.
И до днес всички онези, които обединиха сили за да създадат място, носещо традициите, духа, обичаите и история на България, остават зад каузата и идеите.
Днес, когато са изправени пред предизвикателство  и отново остават обединени, остават заедно и подкрепят общата кауза.
Освен, че често не вярваме в доброто, знаем, когато лодката потъва, никой не стои в нея спокоен. В случая обаче, всички инвестори и акционери в Исторически парк остават спокойни и единни.
Ние, вярваме, че доброто винаги проправя своя път нагоре, вярваме, че чистите намерения ще надделеят, защото “За да познаеш доброто, трябва да изпиташ злото. “.
Ние не говорим за финансови пирамиди, не говорим за пари, подписи и документи, за сделки и бизнес, говорим за една идея, превърнала се в реалност и носеща смисъла, който днес липсва на много места и думи.

Всички заедно зад една кауза!