Исторически парк без съмнение се превръща в културна сензация, не само, защото е най-големия по рода си парк, но и защото там откриваме богатството на историята преминаващо през вековете в съчетание с идеалното място за почивка и отдих.
Ако не ви се чака на опашки и искате да се възползвате от преференциални условия, то Исторически парк предлага възможността да станете част от програмата “Лоялен клиент”.
 

Лоялен клиент

Това е програма, която ви предлага преференциални условия за срок от 10 години чрез закупуването на индивидуална или семейна златна карта.
Златните карти предлагат вход на стойност 20 лв, както и много други отстъпки за сувенири, за всички услуги и занимания, за храни и напитки и за къщите за гости, в които можете да остане за незабравима почивка.
Семейните карти са предназначени за семейства със или без сключен брак като отстъпките важат за всеки член на семейството.
За да се сдобиете със златна карта е нужно да посетите сайта на Исторически парк и да поръчате. Поръчката отнема няколко минути, а количествата на картите е ограничено.
Част от програмата за лоялни клиенти можете да станете до 23.06.2019 год.
Повече информация можете да получите ТУК!