• Летище Хамад, Доха 

Международното летище Хамад прилича повече на бутиков търговски център, отколкото на летище. Освен с изискания си стил и архитектура, впечатлява и с допълнителните екстри, които предлага. Ако имате повече време до следващия си полет, може да се възползвате от големия басейн или пък да си напазарувате от множеството магазини на известни модни марки.

  • Летище Мюнхен, Германия

Когато някой ни каже „Германия“, определено не си представяме сърф. Летището в Мюнхен обаче ни доказва точно обратното. През летния сезон то се превръща във „водна сцена“ за сърф любители и професионалисти, а през зимата се изгражда ледена пързалка, на която всеки може да покара кънки. Готино, нали?

  • Летище Уелингтън, Нова ЗенландияЛетище Уелингтън в Нова Зенландия впечатлява пътниците с необичайните си и интересни елементи, които висят от голяма част от таваните. Можем да видим различни птици, риби или пък странни хора. Още една добра причина да посетите това място.

  • Летище Барахас, МадридБарахас безспорно е едно от най-интересните летища заради различната си архитектура. Ярките цветове привличат погледа и носят усещане за радост и веселие, а овалните и меки форми успокояват окото и предизвикват спокойствие и наслада.

  • Летище Чанги, Сингапур

Много можем да научим от азиатските страни. Интересен факт е, че те с лекота съчетават модерния градски начин на живот с природата и натуралното. Летището в Чанги не прави изключение – в него има множество кътове за отдих, обградени от зеленина и растения, а големите прозорци позволяват навлизането на повече естествена светлина денем.