Bulgari Resort Bali се намира в една от най-ексклузивните дестинации в света, истинска емблема на тропическата екзотика на Ориента, съчетаваща удивителната красота на неподправената природа на курортите в Бали. Комплексът е ситуиран на уединено място близо до Uluwatu, на южния край на полуостров Джимбаран. Очертан от скалите, които се спускат драматично в Индийския океан, благословен и от невероятен изгрев и от зашеметяващ изглед към залеза, курортът се радва на лично пространство с достъп до девствена плажна ивица.
Белият пясъчен плаж между скалите и ръба на водата е заграден от невероятно красив коралов риф. Достъпът до това невороятно кътче от природата е чрез наклонения асансьор на комплекса, който отвежда гостите до и от плажа, както и до Beach Club. Той е създаден, за да осигури на гостите комфорт при слънчеви бани, разходка до плажа или просто да се отпуснете, докато се наслаждавате на изумителния пейзаж.
Resort Bali се намира на 150 метра над морското равнище и се отличава с изискан съвременен дизайн, роден от срещата между традиционните балийски форми и италианския стил. Комплексът разполага с  изумителни  вили за настаняване. Вилите са проектирани така, че носят усещането за невероятен комфорт и пространство, а обслужването е от най-висок клас и с лично отношение към всеки един от гостите.
 
Най-близо до ръба на високите скали са 8 вили, които се отличават над другите. „Ocean Cliff Villa“  в курорта Bulgari Resort Bali предлага напълно безпрепятствена гледка към безкрайния хоризонт на Индийския океан. Вилата  включват две еднакви пространства, едното за спалнята, а другото за банята, където има огромна вана и душ.  Всяка от вилите разполага със собствен басейн и легла за отдих.
The Bulgari Villa“ е перлата в короната на целия комплекс. Тя разполага със самостоятелен вход, който води към сграда с площ 1300 квадратни метра, която включва две спални, всекидневна с бар, просторна трапезария, частно кино, кухня и стая за спа терапия. 20-метровият частен басейн и кът за медитация, заобиколени от обширна тераса и малки беседки, където можете да се храните или да се наслаждавате на коктейли следобяд, завършват идеално мястото. Вилата е много подходяща за частни мероприятия, сватби или семейна почивка.
Всички вили от комплекса са невероятно просторни, влизайки веднага се потапяте в  тропическата градина, която ви посреща, просторна всекидневна на открито. Интериорът е украсен с ъс традиционни балийски изкуства и е оборудван с висококачествена аудио и видео система Bang & Olufsen.
 
Освен възможностите за отдих във комплекса можете да се насладите на релаксиращи масажи в СПА центъра с открита гледка към океана или да се възползвате от денонощния фитнес център. СПА центърът е въплъщение на цялостен лечебен център, обединяващ терапевтичните традиции на индонезийския масаж и съвременните еликсири на съвременната СПА технология. Съвременните процедури се съчетават с древните техники за създаване на набор от уникални спа ритуали.
Курортът Bulgari Resort Bali разполага с няколко ресторанта.  Ресторант Sangkar  предлага на гостите на резорта разнообразие от  международни ястия.
 
La Spiaggia е уютен  ресторант и  бар, потопен в непокътната природа. В него гостите могат да се усамотят и насладят на пресни, приготвени на скара морски дарове или на известния коктейл Herbojito, докато се любуват на великолепната гледка към Индийския океан.
Курортът разполага и с невероятен италиански ресторант Ristorante Luca Fantin, където се предлагат креативни и модерни интерпретации на италиански ястия, възприемайки изисканите техники и изкусното творчество на италианския главен готвач Balinese.
 
Bulgari Resort Bali е единственият хотел от веригата, който разполага със собствен сватбен параклис “Булгари” осигуряващ идеалната хармонична обстановка.
За повече информация или резервация посетете сайта на хотела или последвайте линка – Bulgari Bali Resort