City Cocoon Skin Care – нежна грижа за щастлива кожа с отговорност към околната среда.

Продуктите на City Cocoon Skin Care едновременно предпазват от прякото въздействие на околната среда, и в същото време са създадени с грижа за нея.
Знаем, че чувствителната кожа осезаемо усеща температурните промени, запрашения въздух, вятъра и слънчевите лъчи, City Cocoon Skin Care подхранва и предпазва нашата кожа.
 
Днес обаче, трябва повече от всякога да бъдем отговорни и към околната среда. City Cocoon Skin Care се грижи за природата и това намира израз в избора на опаковки, и в избора на съставките, които използват, както и в производствените практики, които следват. City Cocoon Skin Care  представлява една цялостна завършена концепция за „отговорна” козметика.
Продуктите на City Cocoon Skin Care се предлагат в стъклени бурканчета, които не само спомагат за по-добро съхранение, но и могат да бъдат рециклирани. Същото важи и за картонените опаковки, които са от рециклирана хартия.
Вълшебните серуми ще ви помогнат да създадете баланс в грижата за лицето, а дневната и нощна грижа, които City Cocoon Skin Care ни предлага са с изключително лека текстура и ще направят и вашата кожа щастлива.
City Cocoon Skin Care не се тестват върху животни и не съдържат никакви животински продукти.
В продуктите на City Cocoon Skin Care няма ГМО, парабени и минерални масла.
Продуктите на “City Cocoon Skin Care” ще ви очакват на Био базар “С грижа за нас и природата” на 26-ти и 27-ми октомври в Изложбена зала, ЦУМ.