„Големият Взрив“2019  не е поредната конференция, а най- големият форум за личностно развитие  и предприемачество в Източна Европа. На форума „Големият взрив” идват най-добрите експерти, за да споделят своя практически опит, умения, вдъхновение и знания.
Ако си предприемач, фрийлансър или искаш да създадеш свой собствен и успешен бизнес, то това събитие е за теб.  Събитието е за всички, които искат да направят живота си по-качествен, по-щастлив и по-пълен, онези, които не се страхуват да превърнат мечтите си в реалност, да бъдат креативни и отдадени.
Всеки участник ще има възможност да сподели личното или професионалното предизвикателство, пред което е изправен, да даде обратна връзка или съвет, да бъде в помощ на останалите, за да могат всички заедно да се развиват и израстват в различните сфери.
Основатели и  лектори  в тазгодишното издание на „Големият взрив“  ще бъдат:
 
 • Пламен П. Попов – Социален предприемач, мастър в продажбите, автор, съосновател на „Университет за личностно развитие и предприемачество“.
Над 15 години опит и повече от 13 бизнес проекта. Една от първите му големи успешни продажби е договор за 1 000 000 лева на възраст от 25 години. През последните три години развива успешна компания за обучения по личностно развитие, предприемачество и продажби. Написал е книгата „Предприемачът“, в която разкрива практическия си опит за успеха си и предизвикателствата на пътя си. Съвсем скоро излезе от печат и втората му книга „Победителят“- единственият практически наръчник по предприемачество в България.
 
 • Ясар Маркос – треньор, предприемач от световна класа и един от водещите лектори в България в областта на личностното развитие и най-доброто представяне. Маркос е медик по образование. След като работи като доктор в Израел, той решава да се отнася към хората по друг начин. Той напусна високоплатената си работа и се посвети на мисията да помогне на всеки, който иска да открие предприемача в себе си.
Според неговата дефиниция предприемач е не човекът, който просто започва бизнес, а всеки, който иска да поеме живота си в собствените си ръце, така че всички действия да са стъпка към по-пълноценен и по-щастлив живот.
 
 • За пръв път в България ще се състои инфлуенсърски панел, с едни от най-успешните родни инфлуенсъри, водещ от невероятната Ива Екимова – експерт по комуникации, повече от 20 години. В портфолиото на управляваната от нея компания влизат клиенти, като Петрол, Christian Of Roma, Валмарк и много други.
Част от звездните лектори и изпълнители на тазгодишното издание на  „ Големият взрив“ 2019 са:
 • Владимир Караджов от „Бригада „Нов дом“
 • Наталия Кобилкина – български сексолог и семеен терапевт. Провежда семинари свързани с личностното развитие на жените в България.
 • Лазар Радков – автор на книгата “Яж шоколад и отслабвай” и човекът , благодарение на когото  цяла България събира капачки за благотворителност.
 • Михаил Христов – български лекоатлет, параолимпиец, трикратен световен шампион на скок дължина за хора с увреждания.
 • Явор Янакиев – по-известен като 100 Кила, е български рап и хип-хоп изпълнител и музикален продуцент от Варна.
 • Маги Джанаварова – е българска певица, победителка от третия сезон на „Мюзик Айдъл“.
 • Биляна Йотовска е един от най-известните модели в България, създател на своя собствен спортен бранд – Biliana Yotovska label.
 • Дара Екимова – е българска певица. Участник в телевизионното шоу „Големите надежди“, както и в „Екс фактор“
 
„Мисията на „Големият взрив“ 2019 е да даде увереност на младите хора в България да действат. Чрез личния опит на всеки един успял лектор участващ в събитието, да се мотивират и да  изберат да се развиват в родната си страна. Защото пътят към спасяването на България минава през развитието на нашите деца“, споделя  организаторът на „Големият взрив“ 2019 Пламен П.Попов.
Два дни изпълнени със силни емоционални преживявания, стратегии, споделен опит, мечти и правилния път към тях. Два дни, които ще ви дадат път и насока, които ще ви помогнат да усъвършенствате себе си, израствайки заедно.
На предстоящото събития освен интересни практически лекции в сферата на продажбите, маркетинга, взаимоотношенията, личностното развитие, организаторите са подготвили и богата шоу програма с изпълнители като:  100 Кила , Маги Джанаварова, Secret Garden Show и още много изненади.
Билетите са вече в продажба от  Bilet.bg  и Евентим , както и на  https://bigbang.ulrp.bg/tickets/
 
 „Големият Взрив” 2019 –  да създадем едно общество от будни, можещи и мотивирани да правят успешен бизнес хора в България!