Често казваме, че много значими теми остават в сянка, неизговорени, нечути или неразбрани. Може би една от тези, значимите теми е за репродуктивното здраве, за младите двойки, които така искрено желаят дете, но пред тях стои предизвикателство.
А колко хубаво би било да бъдем малко по-информирани и знаещи!
Фондация “Мечта за дете” е партньор на Столична община в една прекрасна кампания имаща за цел именно това, да бъдем по-информирани.
Каузата “Нека бъдем по-добри” има за цел информиране и установяване на яйчниковия резерв в по-ранна възраст. Същността на информационната инициатива е насърчаване на жени на възраст между 25 и 35 години да направят изследване отнемащо няколко минути.
Значимата кауза е подкрепена от Международния фестивал за поп и рок музика в София, който събира на една сцена млади таланти и утвърдени български изпълнители.
На фестивала ще се насладите на прекрасни песни като “Лятото се връща” в изпълнение  на Вяра Панталеева, “Аз съм там” в изпълнение на Петя Буюклиева и Пенко Богданов, “Последен танц ” в  изпълнение на Маргарита Хранова и много други.
Концертът ще се състои на 18 септември в зала 1 на НДК от 20:00 часа.
Купете своя билет още сега, станете част от събитие с хубава музика и значима кауза.