АМАЛА БЮТИ – натуралния избор за перилни и почистващи препарати.
Всички продукти на Мulieres са алтернативи на съществуващи в нашия бит препарати с химически състав за пране и почистване на дома и офиса.
 
Почистването винаги е било трудна задача, защото трябва да е ефективно, същевременно и безопасно, както за нас, така и за околната среда.
Mulieres са продукти, направени от висококачествени натурални съставки и съчетават отлични почистващи и перилни качества, които не дразнят чувствителната кожа.
Продуктите на Mulieres НЕ съдържат:
  • парабени;
  • нефтени химикали;
  • изкуствени аромати;
  • оцветители,
  • И не са тествани върху животни.

Интересно

Гелът за пране “Sensitive- без аромат” се препоръчва от Естонската асоциация за алергични заболявания.
Гелът за пране с аромат на роза е носител на наградите Scandinavia за естествени и органични продукти за 2016 година в най-добрата нова еко-натурална продуктова категория.
Освен това има и аромати Fresh Citrus и Nordic Forest, които се основават на висококачествени етерични масла. Дори и опаковката е специална: тя е биоразградима и е изработена от преработен картон.
Същите аромати ще откриете и при натуралните универсални почистващи препарати на Mulieres. Препаратите са подходящи за почистване на подове, бани, тоалетни, кухненски повърхности, домакински съдове, коли и други.
 
Продуктите на “АМАЛА БЮТИ” ще ви очакват на Био базар “С грижа за нас и природата” на 26-ти и 27-ми октомври в Изложбена зала, ЦУМ.