PhytoEssence Biocosmetics – всичко е от значение.

PhytoEssence Biocosmetics произвежда ефикасна и безопасна, ръчно правена натурална козметика, без наличие на изкуствени химикали, синтетични оцветители и аромати.
Формулите на PhytoEssence Biocosmetics са изработени с внимание към баланса на растителни активни съставки, удовлетворяващи нуждите на кожата.
Богатия овлажняващ крем с чисто олио от нар се справя с призаците на стареене по великолепен начин, попива бързо в кожата и спомага за пълното хидратиране. А, какво да кажем за Phyto Clean Крем-стиковете за мазна и суха кожа, които почистват кожата и я оставят мека като коприна.
Всеки продукт PhytoEssence Biocosmetics се грижи за вашата кожа, благодарение на богатите и балансирани формули разработени с много внимание към всеки детайл.
През пролетта на 2018 г. асоциацията Slow Cosmétique отличи PhytoEssence Biocosmetics с Mention Slow Cosmétique. Това е  отличие, което се дава на производители на натурална и био козметика както за добрите им формули, така и за ангажираността им към една по-екологична и по-етична козметика, щадяща едновременно и човека и планетата.
През лятото на 2019 г. PhytoEssence Biocosmetics достигна до финалния кръг на английските награди за чиста козметика FreeFrom Skincare Awards 2019 с два от иновативните си продукта за почистване на лице – НЕЖНО ПОЧИСТВАЩО ОЛИО ЗА ЛИЦЕ с Жожоба, Phyto Clean Крем-стик за почистване на лице за суха кожа и Phyto Clean Крем-стик за почистване на лице за мазна кожа
Продуктите на “PhytoEssence Biocosmetics” ще ви очакват на Био базар “С грижа за нас и природата” на 26-ти и 27-ми октомври в Изложбена зала, ЦУМ.