Едва ли има спор по въпроса с родителството и неговата приказност. Дори и уморен от ежедневните отговорности и ангажименти, всеки родител усеща топлина и спокойствие, нови сили за живот, когато види усмихнатото личице на детенцето си.
За някои хора тази приказка е реалност, а за други – мечта. Мечта, за която са готови толкова много на всичко, колкото и един родител за детето си. В подкрепа на тази мечта, както вече ви разказахме, е и фондация „Мечта за дете“, която освен с финансова, реагира и с емоционално -психологична подкрепа към двойките с репродуктивни проблеми. Реалността е такава, че в голям процент от случаите имено емоционалното състояние е основният фактор, който затрудява или спомага пътя към сбъдването на Мечтата.
Този месец, фондацията ни посреща в гр. Бургас със следващата Благотворителна вечеря, която ще даде подкрепа, вяра и надежда на няколко български семейства да станат родители. На 24 октомври в Jolly Roger – Бургас ще имате възможността да се насладите на приятна и приключенска атмосфера с участието на
Станислав Райчев – Mastershef Bulgaria, който ще се погрижи за това магията в кухнята да се случи, Стефан Илчев, който безкористно и и неотлъчно подкрепя всяко едно събитие на фондацията, певицата Цвети Янева и други. Очакват ви още много приятни моменти, а присъствието ви ще бъде възнаградено със сбъдването на една мечта!
 
Бъдете част от вечерята – станете част от каузата! Повече информация за събитието: https://web.facebook.com/events/693936797638118/