Искаш да избягаш от ежедневието и да завържеш нови контакти? Груповите спортове ти предлагат точно това!
Случвало ли ви се е да имате нужда от промяна в живота си? Ежедневната рутина ви побърква и влияе на настроението ви. По цял ден седите на стола в офиса, а вечер лягате пред телевизора. Всичко това са предпоставки за водене на нездравословен начин на живот, затлъстяване, болести и депресия.
Не винаги радикалната промяна е решение. Не можем да зарежем мъжа си, жена си или града си и да заминем за Индия да търсим своето „дзен“ всеки път, в който срещнем трудности. Залата по йога от своя страна е една добра алтернатива.


Йогата е система от упражнения, които балансират душата, тялото и ума. Когато чуем „йога“ си представяме нежни и бавни движения, спокойна среда, медитация и релакс. Йогата е техника, която спомага за постигане на духовно освобождаване. Има широко приложение в съвременния свят – разтоварва от стреса, учи на самоконтрол и концентрация.


За тези, които обичат по-интензивните тренировки и силната музика, канго джъмпс е перфектният вариант. То стяга и оформя тялото, като едновременно тренира всички мускулни групи. Подобрява баланса и концентрацията. Различните упражнения и танцови стъпки, които се изпълняват върху големите обувки, изискват съсредоточаване и впрягат цялото съзнание в това да бъде следена хореографията. Това е идеален начин да избягаме от ежедневието си и от всичко останало, за което мислим по цял ден.


Канго джъмпс също е идеалния спорт за горене на калории. Представлява интензивно кардио под музикален съпровод. И със сигурност няма да ви бъде скучно!


За тези, които искат по-голямо натоварване, на помощ идват велоергометрите и спининга. Това е модерният начин да караш колело на закрито. Той е чудесен начин за запълване на свободното време. Освен, че изгаря голямо количество калории, е и много полезен за изграждане на мускулите на краката. Изисква голям ресурс енергия и издръжливост. Спинингът не оказва влияние на ставите, подобрява сърдечно-съдовата дейност, стимулира кръвообращението и освобождава от напрежението.


Спортът е създаден да възпитава и едновременно да забавлява. Той е време само за теб и собственото ти развитие. Умората е приятна, изхвърлят се токсините, забравяш за лошите емоции и проблемите и попадаш в обстановка далеч от работата.
Груповите тренировки имат още няколко плюса – срещаш нови хора, учиш се на дисциплина, учиш се да работиш в екип, споделяш страст и общи интереси и ставаш част от една общност.
Йогата, спинингът и кангото са само някои от активностите, от които можеш да се възползваш. Мотивирай се, грабвай маратонките и тичай към залата!