Бебетата са нашето начало в живота, те са толкова беззащитни и безпомощни и се нуждаят от нашето внимание и грижи, за да растат здрави и щастливи. От безпомощно новородено до активно малко дете – това са само 12 кратки месеца, през които Вашето бебе ще претърпи невероятна трансформация. Бебетата растат и се променят с удивително темпо и всеки месец носи нови и вълнуващи промени.
 
Вашето бебе ще Ви даде най-важната информация – как той или тя обича да се отнасят с нея/него, да му говорят, да го държат и да го утешават.
 
Новите майки и татковци често се чудят какво да очакват още от самото начало и често се чудят как да разберат дали развитието на бебето им е правилно и в синхрон с възрастта. Вместо да се фокусирате твърде много върху етапите на развитието, обаче важно е да запомните, че всички бебета се развиват със свое собствено темпо. Има доста широк „прозорец“ за това кога е нормално бебето да достигне определен етап на развитие.
Точно поради тази причина Ви представяме тази публикация, в която ще намерите информация, какво Ви е необходимо като начинаещи родители, които искат да осигурят най-добрите грижи за своите деца.
 
Развитието на бебето започва с раждането. Първоначално Вашето бебе ще расте бързо и ще научи много. На 1 месец гушкането, спането и храненето са всичко, което наистина има значение за вашето бебе. Времето, което прекарвате с тях, ще помогне на мозъка им да расте и се развива, когато започнат да изживяват света.
 
Обичането на Вашето бебе може също да помогне за опазването на здравето му. Изследванията в психологическата наука показват, че внимателните майки предпазват децата от хроничен стрес, който може да причини нарушения на съня, храносмилателни проблеми, увреждане на паметта, депресия и затлъстяване.
 
Вашето бебе вероятно ще плаче много в началото. Често това е, защото е гладно или има мръсна пелена, но често бебетата просто плачат без видима причина. Дайте им много гушкане, за да ги утешите и не забравяйте, че плачът в крайна сметка ще премине.
Едно от нещата, които най-много притесняват родителите, особено когато им е за първи път, е храненето на техните малки. Но с приложение БЕБОРАН, всичките Ви въпроси ще намерят своя отговор.
 
Детето има нужда да получи точните хранителни вещества в точния момент. С храната, която даваме на нашите деца буквално програмираме тяхното здраве и техните умствени способности.
 
Колко твърда храна трябва да предлагате на бебето си всеки ден и кога детето Ви трябва да приеме режим на три хранения на ден? Какво е правилното съотношение на твърдите храни към майчиното мляко или адаптираното мляко – и трябва ли и двете да са в менюто по едно и също време?
Тук ще получите отговори на тези въпроси заедно с прости насоки за създаване на общ график за хранене на бебето.
 
Приложението е за Вас от раждането на Вашето бебе до навършване на първата му годинка. То Ви помага да разберете с какви храни трябва да се съобразявате в различните месеци на захранване.
Приложението БЕБОРАН Ви дава информация за всички видове храни, подходящи за вашето бебе и техните хранителни стойности и ползи.
То Ви дава възможност да проследите месец по месец как се развива Вашето бебе и можете да прочетете информация за това какво да очаквате.
 
Подходящият избор на храна за Вашето бебе през първата година от живота е много важен. През първата година се наблюдава повече растеж, отколкото през всеки друг момент от живота на Вашето дете. Важно е да храните бебето си с разнообразни здравословни храни в подходящото време. Започването на добри хранителни навици на този ранен етап ще Ви помогне да установите модел на здравословно хранене за цял живот.
 
В приложението ще откриете още как се развива физическата и мозъчната активност на детето. Всичко описано е от полза на младите родители, които имат нужда от адекватна информация как да отглеждат децата си стъпка по стъпка, със съответните съвети от специалисти и информираност с помощта на екип от педиатри начело с д-р Ваня Герджикова и д-р Благовеста Ангелова.
 
 
 
Можете да свалите своето приложение от  ТУК