От месец септември „Дневник на моята бременност“ е вече на книжния пазар. Книжката е създадена по идея на Ивелина Рускова. Нейни автори са Ивелина Рускова, Елена Терзиева (нутриционист) и д-р Зорка Угринова (хомеопат). Издаването е финансирано от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда и средствата от продажбата ѝ ще бъдат дарени за инвитро процедури на двойки, които мечтаят да станат родители.
 
Книгата съдържа въпроси и информация, свързани с бременността. През различните гестационни седмици жената може да отбелязва в Дневника своите емоции, усещания и симптоми, свързани със състоянието ѝ, да запази снимките от ултразвуковите изследвания, да отбелязва данните от женските си консултации и др.
 
Авторите, по увлекателен и достъпен начин,  помагат и подкрепят жената – да се справи с  емоциите и преживяванията по време на бременността, да анализира правилно промените, които настъпват в нейното тяло. Книжката съдържа изчерпателна информация за развитието на бебето в различните периоди на бременността. Съветите на нутриционист предлагат на майката  възможност за най-оптимално хранене,съобразено с нейните нужди и нуждите на бебето. Разгледани са предимствата на хомеопатията, за профилактика и лечение на най-често срещаните състояния, съпровождащи бременността, раждането и периода на кърменето.
 
Илюстрирана в нежни цветове и с красиви рисунки, книжката е истинско бижу, което всяка бременна жена би искала да притежава. Целта е – Дневникът да бъде полезен спътник по време на бременността, довереник, който да съхрани емоциите на жената, да запази нейните спомени от най-прекрасния период в живот ѝ ….Защото истинската приказка едва сега започва…